taazeannee arkadaslar selaamm ben 63 kiloyla hamile kaldim sonra istifra etmekten 59a dustum sonrada tekrar 63 kilo aldim ben hamile kaldigim kiloyu gecmedigimden henuz kilo almadim diyorum ama dogru mu diyorum bu geceki derdim 🥴😅
Nurseanne taazeannee 🤣 bu forumda böyle şeyler okudukça ne kadar rahat bir insanım diye mutlu oluyorum
taazeannee Nurseanne doktorum sıkı sıkı tembihledi 8 kiloyu gecmiceksin platinin var diye o yuzdenn yaaa 🥲😂😂
Nurseanne taazeannee henüz kilo almamışsın, ben baya aldım 30+1 ile 10 kilo mevcut şu anda. Bı ara dikkat ettim ve aynı kiloda kalıp bebeğin kilosunun arttığını farkettim. Çok kendine eziyet etmeden dikkate den çok kişi okudum burda sen de edersin bence hiç endiselenme güzel anne. Sağlıklı gebelik sağlıklı doğum dilerim 💕
Hazalaskin taazeannee ooo yolun yarısını geçmissin çok iyi 🤣 ben hiç kilo vermeden 8 kilo aldım 41. Haftada doğum yaptım. Her ay 2 kilo falan alsan tamam bu iş 🤣
mikaa Bende de oyke oldu ilk hamileligimde 65 kiloyla hamile kaldim, ilk 3 ayda 10 kilo verdim , doguma 66 kiloyla girdim toplamda 1 kilo almis oldum 😁ikincide de 63le hamile kaldim. Yine 3 ayda kilo verip 68le doguma girdim)