Masell Kızlar yenidoğan bebeğim için sağlık ocağı monovit verdi demir takviyesi için.Onu kaybettim onun yerine david 3 olur mu sizce
Bsra_0105 Masell Demir ilacı her Yenidoğana veriliyor mu arkadaşlar yoksa demir eksikliği olan bebeklere mi veriliyor, yenidoğan bebeklere kan tahlili yapılmıyor diye biliyorum ku4iremmmm-
Zeynep-ece Masell biri demir ilacı biri d vitamini demir ilacı verildiyse demir kullanın kaybettiyseniz tekrar sağlık ocağına gidip yazdırın ödeniyor nasıl olsa
Bsra_0105 Elali_ devit 3 d vitamini olarak geçiyor ama aynı zamanda demir ilacı olarak da mı kullanılıyor
Nurdan-54 Sağlık ocaklarının verdiğinin içeriği temiz değil demişti uzman çocuk doktorum ferrum ve devit 3 yazmıştı devlet karşılıyor zaten
Feyzabeyoglu Churcill bana da vermediler valla 2021 de dogum yaptim sadece d vitamini kullandik 4 aylık olduktan sonra kan ilacına başlamıştık
Gbbggj Masell monovit demir ilacı değil sanırım d vitamini sağlık ocağından bana da verdiler doktorum sen iç bebeğe verme dedi bize pedia d yazdı onu da devlet ödüyor bir yaşına kadar verilecek demir ilacı dört aydan sonra