inciata 2 gündür kısıtlı hareket ve kasık ağrım sertleşmem vardı birazdan doğuma alacaklar dua edin ne olur 🙏
MyBabyy_ inciata Allah yardımcınız olsun bebişin hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle kucağını almayı nasip etsin Rabbim
Sengul-9798 inciata rabbim hayirlisiyla sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah dualarımız senin le kilosu kaç şuan bebeğin benim erken doğum riskim var da
MyBabyy_ Sengul-9798 bende 35+3 ün sancım çöktü nst de benimde riskim var ağrı hissediyomusunuz siz napıyosunuz
Sengul-9798 MyBabyy_ ara ara kasılmalar oluyor ilk nst de kalp atında yavaşlık gördü ikinciye girdim nst ye ilkine göre iyi dedi yanlız benim suyum fazlaymıs o yüzden erken doğum riskin var dedi 32+5 im şuan sizin kilosu nasıl
MyBabyy_ Sengul-9798 benim 31. Haftada 1981 gramdı küçük ilçede yaşıyoruz işimizden dolayı buradaki cihaz kiloyu göstermiyor bilemiyorum pazartesi yada salı ile gidip öğrenicem inşallah kilosunu ama burdaki doktor gelişimi iyi diyor neye göre diyor anlamadım
femme inciata Allah yardımcın olsun bende bekliyorum 35+4 olucaz sancim ara ara geliyor ama beni korkutan suyum sızıntıli geliyor normal diyorlar
Tgcccc Kısıtlı hareket dediğiniz sizin mi bebeğinizin mi?36 haftalıgım bende 2 gündür bebegim cok az hareket ediyor😨