Dneglr Sevim-01 evet rabbim kimseyi sınamasın benim yasım 24 daha :) rabbim zorlu yollardan alnımızın akıyla cıkmayı nasip etsin 💙💙
Bircicekanne Dneglr hayırlı haberler alırsınız inşallah sizinle aynı yollardan geçtik bizde bende eşimin doğum gününe yetişmesini çok isterdim hediye anlamında ama anneler ve babalar gününü bebeğim karnımdayken yaşadık çok şükür inşallah darısı başınıza 🥰🙏🏻💐
Melike3435 Dneglr inşallah tutar canım dua edicem ben de 🥹 benim de yarın büyük ihtimal transfer olacak bugün arayıp söyliyicekler. Senin belirtin oldu mu ?
Sevgierkan Dneglr inşAllah hayırlı sonuçların olur canım rabbim korktugun zamanları sevince çıkarsın inşAllah
Asel777 Dneglr hiç umudunu kaybetme bendede ılkınde tutunmadı ıkıncı transferım başarılı oldu ınwallah senıncunde ıyı olur canını sıkma ınsan kötü oluyo ama kısmet diyilmiş 😘
Dneglr Asel777 evet canım inşallah 2. De tutar senin sıkıntı ne idi birde 2. Deneme de baştan mı basladın yedekte embrıyon varmıydı
Asel777 Dneglr bende sorunu bulamadı doktor kendılıyımden hamıle kalamıyodm bu yolu seçtim 4yıl olmuştu. Hayr dondurulmus embrıyom vardı