prensinannesi2024 9 haftalık yüzümde tek tük göğsümün oralarda ve bacaklarimda sırtımda çıkmaya başladı bazen çoğalıyor bazen azalıyor nasıl onleye bilirim yaşayan varmı cinsiyet diyorlar sivilce ile doğrumu acaba
minikoannesi123 prensinannesi2024 ilk haftalarda hormonlarin ani degisiminden dolayı oluyor maalesef, bende de olmuştu. İlerleyen haftalarda geçiyor
Kayaderler prensinannesi2024 benim ilk gebeliğimde hiç çıkmadı oğlum oldu buda erkek ama 16. Haftaya kadar hep sivilcelendim cinsiyetle pek alakası yok bence
Yazgulu62 Ben bı ara hafıfledı bu aralar yıne cıktı delı gıbı hemde kız bebek beklıyorum oluyomus oyle dıyolar ama bakalım
prensinannesi2024 Yazgulu62 çenemin altında çıkıyor ama anlimin yanlarında 1 2 tane var bacaklarimda çok göğsüm ve sırtım çok kötü kaşıntı yapıyor elimi atıyorum sırtıma sivilce yokmus gibi ama çok kaşınıyor
Yazgulu62 prensinannesi2024 ıkı keree gıttım gostermedı 17 haftalıkken kız dedı ılk kıza benzettım demıstı onumuzdekı hafta pazartesıde detaylı ultrosona gırıcem hala hısetmıyorum seyreme sekkınde hısedıyom tekme hısetmek istiyorum artık
prensinannesi2024 Kayaderler ilk gebeligim değil 3 yaşında oğlum var yüzüm çok esmerlesmistim kararmistim çirkin kiz olmuştum bunda bilmiyorum yüzümün rengi açıldı gibi hissediyorum
prensinannesi2024 Yazgulu62 nasıl kurtulcaz bilmiyorum bende 1w haftalık kendi gıdecem 2 tarama testi hemde ayrıntılı ultrason
Yazgulu62 prensinannesi2024 güzel haberlerle donerız ınsallah kuzum saglıkla alalım kucagımıza yavrularımızı 🙏🧿