Sedayznn Kızlar 34+1im evde yatmaktan şiştim ödem tuttum izne ayrıldım şişmekten elimde sinir sıkışıklığı var ağrıssıından mahvoluyorum aglıycammnerdeyse bebeğim 34+1 de 2019 kg az mı sizce zaten gerilik var bebeğim de 2hafta ama herseyimiz iyi çıkıo
Buse01 Sedayznn 32. Haftada gitmstm 1.500 kilo 42 cmydi 34+5 oldum bakalim kac kilo oldu bilmiyrum bana minyon tipli senin gibi dedi
Tuos2306 Sedayznn 34 olduk bizde bugün. Doktordan geldim az önce banada 2360 dedi banada zayıf geldi ama gayet iyi oldugunu söyledi. Her hafta alması gereken kiloyu alıyorsa sıkıntı yok dedi :) sağlıklı dogsunlarda inşallah.. 🤲🏻
Hilallalal Sedayznn bende 34+0 ım bugün bende en son 33+1 de gittiğimde 2100 gr dı ama benimki 1 hafta önde. Bence gelişimi iyi dediyse doktor takma. Benimde sancılarım oluyor yalancı sancı sanırım
Beram Bizde 34+2 bugn kontrle gittk 2,450 gr olmuşz iyi dedi 10 gün snraya randevu verdi 10 güne düşürdü çağırmaları 🤷🏻♀️
Mavi20 Bugün 35. Haftaya adım attık. Dün kontrole gittim 2795 çıktı kilomuz koca kafalı uzun boyluymuş 🙃 asıl kendi doktoruma 37. Haftada gideceğim. El uyuşması bende de var magnezyum ve b12 biraz iyi geldi birde bol su iç 🙏
Mavi20 Sedayznn alabiliyorsunuz aöa bence doktorunuza danışın benim doktorum yazmıştı aile hekimi de yazıyor en azından ondan bilgi alın bana hap olarak vermişlerdi.
Ertugrul Bende 34+4 haftalık hamileyim ama ultrasonda 36 haftalk gözkyo doktor klosuna 2900 klo 46 cm dedi beni her hafta cagryo nst için 🙏
Seher1809 Slm bizde 35+3 olduk bugün 33+6 da gittim 2650 gr dı iyi dedi 35+0 da gittim 3100 dedi bende 1 haftada çok almamış mı dedim ultrasonunda yanılma payı var dedi ama fazla kilo alması korkutuyor beni bu arada her hafta çağırıyor artık dr um nst ye bağlıyor
Mavi20 Sedayznn aile hekimi yazar o zaman ondan destek alın bence çünkü benim b12 ti aile hekimim yapalım dedi doktoruma sordum çok düşük değil istersen yaptır deyip bana bırakmıştı.
Aysgl123 32+5 de 2300 gr geldi doktor 1 hafta önde problem yok dedi. Şuan 34+5 olduk pazartesi randevumuz var bakalım o zaman belli olur artik her hafta çağırıyor nst için