tatlibebegim_ Aşılamanın 4. Günündeyim test yaptım merakımdan pozitif çıkacağını biliyordum ama yinede yapmak istedim ve pozitif çıktı istemsizce mutlu oldum çünkü her ay negatif görmekten moralim bozuluyor tam sonuç alması için kaçıncı günü test yapayım
Marsmelow tatlibebegim_ silik şekilde mi çıkıyor ? Benim de aşılama sonrası 11. Günüm. Hiç göremedim şu 2. Çizgiyi. Yapsam çıkar mı onu da bilmiyorum 🤷🏻♀️
tatlibebegim_ OnlyBaby teşekkür ederim kan testinide mi o zaman vermeliyim mesela evde negatif çıktı ilka kan testide mi vermeliyim
Merve99670 tatlibebegim_ tatlibebegim_ canım sen çok heyecanlısın mesajları anlamıyorsun galiba 9. Gün silik çıktı kan verdim 13.8 çıktı gün gün yükseldi
tatlibebegim_ Marsmelow kameradan görükmüyodu ama gerçekte görülüyodu yani dedim ben yoksa yanlış mı görüyorum psikolojik olarak eşime gösterdim oda görüyodu ama iğnenin etkisidir 13. Günü erken gebelik testi yapacağım bida inşallah
tatlibebegim_ OnlyBaby belirtilern ne peki benim aşılama olduğu günden beri kasıklarım ve belim çok ağrıyor
mystery94 tatlibebegim_ canım ne yaptın benim de pcos var Dr aşılama ya da tüp bebek deneyelim hangisini istersin dedi senin aşılama tuttumu