Tubi2048 24+4 olduk kızlar gün içerisinde hareketlerini ne sıklıkla hissediyorsunuz ben bazen o kadar çok hissediyorum basende hiç tepki yok ilk gebeliğim merak ediyorum 🥰 sizde durumlar nasıl
Goksu2023 Tubi2048 aynı canım bazen inanılmaz aktif oluyor bazen yattığı yerden kıpırdama olmuyor doktor daha sonraki haftalarda hareket takibi yapacağız şuanlık normal böyle olması dedi ama hareket hissedemedin hiç panik yapma sinir stres de bebeğe geçer dilin altına bi tane kesme şeker koy tatlı hareket ettirir demişti
ikiprensannesi__ Tubi2048 canım 28 i bitirmek üzereyim hala hareketler düzenli değil normal bence ya pozisyondan değişebiliyor bebeğin pozisyonundan
Tubi2048 Goksu2023 evet sabah uyandığım da çok aktif oluyo gün içerisinde çok yerimde durmadığımdan da çok hissetmiyorum sanırım 26. Haftadan sonra daha çok belli oluyormuş sanırım ☺️
MerveZengi Ben de 24+2 günlüğüm tamamen aynı şekilde sanırım 30 dan sonra düzene girer 🥰 stres olmamak lazım
BadeKolcu 24.2 günlük hamileyim ben de mesela bugün çok nadir hissettim ama dün sürekli kıpır kıpırdı. Merak etmeyin ilk ben de sizin gibi endişeliydim ama ilerleyen zamanlarda hareketleri net ve devamlı hissediliyormuş. 🤗