parasetamoll Melis_tugba sende ki gayrete maşallah 🧿 her daim post açıyorsun sanki uygulamaya para ödemişsin de hıncını çıkarıyorsun 😂😂😂😂
YagizAsyaMom Melis_tugba düna gece İnterneten bir kaç öteberi söyleyelim dedik saat 4 tü ancak sipariş verdik eşimle 🤣 herkes mi puset alıyor herkes mi sudocrem alıyor diyo eşim 🤣
minigin_annesi Melis_tugba Simdi Kuyrukta Kara Cuma diye ben alisveris yapmam diyenlerdir kuyrukta😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣
Melis_tugba Deletedmom15257 😂 eksiklerimi alayım dedim de ben her magzada beklersem kasa sırası aksama bi postta benden bu sefer dogurdum diye 😂😂
Melis_tugba YagizAsyaMom adam haklı benimkide diyoki ezilcen ezilcen 😂😂 ay oturdum bi yere kalkamıyorum uzancam av mde 180 😂😂😂
Ebruuuu64164 YagizAsyaMom merhaba sudocream normalde kaç ml ne kadar şu anda indirimde nerede ve ne kadar yardımcı olabilirseniz çok sevinirim bende sipariş vereyim . Piyasasını vs bilmediğim için atlamak istemiyorum :)
Bihilal parasetamoll valla canım tamam karşı değilim postlara ama afedersinde osu....salar buraya yazıyolar 😏
Melis_tugba parasetamoll 😂😂😂 alemler ya dün biri bi post acmıstıda sonra bulamadım ya kadının cok kanaması vardı hastaneye gitsemmi diye sormustu bise yapmıstı bebek iyidir inşallah bileniniz varmı
Melis_tugba minigin_annesi 🙄 yorum yapamam onlarada gerçekten her magzada kasada 40 kişi sırada pentide gerçekten pjama takımları güzel swen de emzirme südyenleri 50 tl ye inmiş bi tek swen de görmedim sıra 😂😂