Omermomm_ peri5860 her saniyesini kaydetmek istiyorum adeta daha karnımızdayken böyleysek doğunca hayal edemiyorum 😍
peri5860 Omermomm_ Mucize resmen ya prenses kızım benim hele sabah sanki babasının babalar gününü kutladı sanki tepki verdi babasının sesine dedim kızım babalar günü bugün kutla bakalım gününü baktım tekme atıyor 🥺🥺🤣
Omermomm_ peri5860 Bu bebekler kanımızda böyleyse doğunca düşünemiyorum çekeceğimiz varr benim oğlum babası yokken takla atar elini koyunca asla haraket etmiyor asla
peri5860 Miniikmucizem Hahahha 😂😂 şu an aşk yaşıyoruz da bakalım diğer haftalar nasıl olacak çabuk geçiyormuş meğer bu süreç ya
peri5860 Masalnesli Ya şimdi bile uyandırıyor 😂😂 ama ben çok sevdiğim için azıcık tepki verse uyanır oldum aşkından delirmek üzereyim 😂
Yazmelegi_ Youngmotherr 32+3 teyim bebeğim çok hareketli ama henuz can acıtma yok bakalım ne zaman olcak
peri5860 Yazmelegi_ Benim arkadasım 35′ te can acıtmaya başlıyor demişti 36′ da doğurdu zaten bebiş sabırsız çıktı 😂
peri5860 Yazmelegi_ Zamanımda gelsinler minikler ❤️🙏 Ya bu arada bebiş uyuyordu deprem oldu burda panik oldum bir an uyandı yavrum gerçekten anne ne hisseder ise hissediyor yavrularımız ya