aylinaydinel41 HMH kese 5+1 de görüldü bu gün 5+6 kese için 7. Haftada falan gel dedi bende henüz duymadım 🥹
Aslina Aslananasi Paradise1_ Aykem kuvvetli duydunuz mu ilk dinlediğinizde 6+3 te bugün zayıf duyduk moralim bozuldu
Cgdmustn Adet tarihime göre 5+3 doktorun dediğine göre 4+1 dedi keseyi bugün gördük , bayramdan sonra kalp atışını dinleriz dedi lekelenme hafif vardı iğne yaptı bugün
A_svgn Cgdmustn Sat tarihiniz ne benim 18 mayıs bende 5+3 diye hesaplıyorum kendi gebeliğimi doktor nasıl değiştirebiliyor acaba her zaman sat baz alınmıyor mu?
Paradise1_ Aslina yok zayıftı hatta özelde ekranda gözüküyordu ama ses çok hafif duyuluyordu hiç canını sıkma üzülme
Aslina Paradise1_ ay gerçekten mi doktordan çıktığımdan beri ağlıyorum ilk bebeğimde kalbi zayıf arıyor demişlerdi ve kalbi durmuştu yine öyle olacak diye çok korkuyorum
Cgdmustn A_svgn 11 Mayıs benim , yarın doktor çağırdı arefe günü bebişi görebilir miyiz diye yarın netleşir kaç hafta olduğu :)
Kadriyecebeciii HMH 7.haftada duymuştum vajinal muayneyle,ama artık yok kaybettim üç aylıktı kalbi durdu😭rabbim sağlıkla kucagına aldırsın bizlerede dua edin toparlanalım😭