bsrdmlpnr Kızlar ben 25 haftalık hamileyim de silvermom gümüş kalak almak istiyorum alan ve memnun kalan var mı ? Silverette 295 tl silvermom da 25 kasıma kadar 225ten 180 tl ye düşmüş almak isteyen de olursa instagramdan baksın 🙈 silvermom.tr adresi
Bilge35 bsrdmlpnr https://www.instagram.com/silvernurse.tr/?hl=tr bakın bire bu marka varmış yerli üretim. 195 tl
Cagla87 Bilgilendirme için teşekkürler. İlk gebeliğim ben de alacağım. Yorumlarda gördüğüm kadarıyla kullanan herkes memnun. Bence indirimi kaçırmayıp alın siz de.
Zdravo bsrdmlpnr inşaallah görürüz indirime girmesede silvermom alacaktim.Hem Türk malı hem diğerlerinden 1 er gram agır hemde çok ekonomik 🤗
bsrdmlpnr Zdravo inşallah canım ama kullanan herkeste memnun zaten o yüzden iyi yaptık bence daha olmazsa satarız 😂
Zdravo bsrdmlpnr satmayı düşünmüyorum.Bu ilk hamileliğim.Gümüş tarih boyunca yara iyileştirici olarak kullanılmış işe yaramama gibi bir durum bence söz konusu bile değil güle güle kullanalım inşallah 🌹🤗
bsrdmlpnr Zdravo inşallah canım 😍 zaten bebekler diş çıkarırkende kullna biliyomuşuz bize olmazsa onlar kullanır 😂
Haticeozturk Of kızlar bende ikisi arasında gidip geliyorum. Kararsız kaldim yaaa alsammı almasammi die
bsrdmlpnr Bilge35 aynen canım onunda altıktan sonra gördüm 🙈 benim aldığımda Türk malıymış indirimdeydi 180 e aldım bende