Ftrhn Kızlar beni bilen bilir bu ay sürekli post açmıştım 2.gebeliği istiyorum ovülasyon takibi falan yapmıştım adete 6 gün kala erken gebelik testi yapmıştım negatifti az önce adete 3 gün var az önce test yaptım öylesine gerçekten inanmadım
Ftrhn Ftrhn inanamadım çünkü size daha önce dediğim gibi çok fazla adet ağrısı gibi ağrım vardı. Artı göğüs ağrısı ve uyumak isteği. Ama bugün artık adet olacağım herhalde dedim. Ama bebektenmiş o ağrı dileğen herkese rabbim nasip eylesin inşallah
Ftrhn Nur_50 Allah razı olsun çok sagolun. Ben bu ay da olmadı dedim çünkü aşırı aşırı ağrım vardu 😓 tek tuhaf olan ley ağrım adetten sonraki hafta başladı resmen 10 gün önce meğer tutunmaya çalışmış.. darısı isteyen bütün annelere
Ftrhn Ozsuerx attım canım birazdan bitane daha yapayım dedim. Bide akşam vakti ya çıkmsx herhalde dedim
Ftrhn Nur_50 evet hatta yere bırak4ım yok yine dedim sonra elimi yıkadım döndüm çöpe atacaktım şok oldum 🙂
Zehrabal1 Ftrhn hamilesin . Bende adetten 5 gün önce yapmıştım negatif çıkmıştı adetim geciktikten bir gün sonra yaptım pozitif cikti
Ftrhn Zehrabal1 size de hayırlı olsun inşallah işte beklemek zor oluyor. Ama işte nasipte varmış demek şükürler olsun 🙂
ASE6154 Ftrhn ayy bendee 2.yi istiyorum 5 gün kala yaptım negatifti bat 19 yarın bakalım ne olacak, tebrik ederim Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
Ftrhn ASE6154 benim de bat 20 olması lazım. Gecen hafta yaptım işte negatif gördüm ve sancım devamı edince çok umutlanmsmıltım. Nasipte varmış darısı size inşallah canım