BurcuArya35 Kızlar merhabalar 4-5 gündür faranjitim, 2 gündür öksürük hapsuruk var aile hekimine gittim fakat ilaç veremeyiz doğal yoldan gecicek dedi ama çok fenayım 21+0 haftaligim cok fazla öksürük kötü bir duruma neden olmaz değil mi
Pemberuya BurcuArya35 geçmiş olsun çok zor oluyor o da bende geçirdim süt içmeyin kuzum süt iyice sarar boğazları ama ılık su vs sıcak şeyler tüketirseniz çabuk geçiyor çok sıcak ya da çok soğuk tetikliyor
Byzaakann BurcuArya35 göğüs e git bence bende bronşit olmuştum durumu anlattım bebeklerde kullanılan bi antibiyotik varmış ondan vermişti hamilelerin kullanabileceği bi antibiyotikmiş belki 10 kez acile gitmişimdir hepside doğan şeyler iç bişey yazamaö deid en son ölüyodum öksürükten göğüs e sıra aldım allah razı olsun hava falan verdilerde kendime geldim
BurcuArya35 Pemberuya tamam canm cok çok saolasin sabahtan beri ılık şeyler içtim dünde öyle ama busefer öksürük hapsuruk başladı boğazım kötü oldukça inşallah geçer biran önce
BurcuArya35 Byzaakann yarın fetal eko çekilecek bebeğin ozaman kendi Dr uma gidip sorayim olmazsa nereye gideyim diye yoksa karnım ağrıdı öksürük hapsuruktan