Mine16 bende 38+1 aynı şeyleri yaşıyorum burada bekleyim

Damla benim geçen yıl doğum yapan arkadaşım ishal olduysan doğum başladı bil gibi birşey demişti 🥲 ishal olmuş o gece doğum yapmış inşallah benimde öyle olur. Ama burda çok tecrübeli ve bilgili anne ve anne adayları var o yüzden burada yazılanları çok merak ediyorum

Mine16 umarım öyledir ara ara yalancı sancılar da oluyor ama bir türlü artmıyor

Mine16 benimde öyle başladı canım 1 hafta öncesinden sürekli tuvalete çıkıyordum ishale yakın ve regl ağrısı gibi karnım bacaklarım sızlıyordu ama sonra gecıyordu 1 hafta öyle geçti
      Daha sonra gecen carsamba yatakta yatarken sana başladı yine dedim yalancı sancı baktım dk aralıgı iyice kısaldı 20 dk düştü ağrı geliyor 15dk düştü derken ardından nişanım geldi hastaneye gittim doğurdum 😂

Mine16 bende 38. Haftadayım tam ishal gibi değil ama ona yakın bir durumdayım. Yaklaşık 10 gündür bilmiyorum attık belirti mi 😂

Mine16 bende 38+2 oldum bugun ishal oldum.ve yalanci sancilarm asiri cok.kasilmalarim cok asagiya cok agri baski yapiyor.bir yandan normal dogumdan korkmuyorm bir yandan herseyden korkuyorum

@Mine16 ishal doğum belirtisidir bana ebe demişti ve ilk doğumumda ishal oldum birkaç gün sonra doğum yaptım

İshali hatırlamıyorum ama doğurmadan yarım saat önce falan ebenin önünde kusmuştum:(

Regl ağrısı gibi bir ağrı başladı şimdi saat 06.35 :(

Yaglioglu dk tut canım şiddetlenmesi önemli benimde regl ağrısı gibiydi 1 hafta sürdü sonra regl sancısı ardından kasılmalar başladı dk tutunca anladm doğuruyorum 😂

Esraaybars bugün doktora gittim NST de sancı çıkmadı ishalden miş sanırım o ağrılar ishal durumu da devam ediyor, doktor muayene etti açılma yokmuş:(

Yaglioglu anladım canım pilates topu varsa onunla hareketlere başla, bolca yürüyüş yap açılma olması icin artık zamanı gelmiş bebişin yakında sağlıkla kavuşursunuz inşallah 🙏 güzel bi dogumun olur inşallah