Mltsnl Kbra_9 hayırlısı olsun canm hakkında gönlünden ne geçiyorsa o olsun inşllah aynen dediğin gibi pipi biraz daha belirgin oluyor o yüzden bende haftaya gideceğim 18 hafta oluyor tam belli olur
Kbra_9 Mltsnl amin canım seninde gönlüne göre olur inşallah. Senin tam belli eder bence benimki bu hafta gittiğimde 15 E yakın oluyo bakalım
Mltsnl Kbra_9 yani inşllah kendi doktorum da özel ama o temmuzda gel dedi ben başka bir özele gideyim diyorum eski ve iyi bir doktor 18+2 oluyor ama böyle bişey de var kuzeniminki detaylıda bile yanlış çıktı 28. Haftasında kız olduğunu öğrendi 😃
Simge_celen_ozyildiz_ zeytin_ tam 16.haftamıza girdik ve cinsiyetiniz bugün öğrendik Kasım 14-15 doğum olacak inşallah 🥰
Simge_celen_ozyildiz_ Mltsnl baktım canım da anlamadım benim ki oturur gibiydi direk pipisi Ortaydı belli olmayacak gibi değildi 😂
Simge_celen_ozyildiz_ Mltsnl ben bugün bir parça çikolata yedim ve soğuk kahve içmiştim uyanıktı hareket ediyordu istersen sonraki doktor kontrolünde bi dene 😊
Rabiatrl Mavibulutt Verdik Göktuğ Alp, ben sakin bir ismi olsun istedikçe eşim hep böyle savaşçı isimler buluyor 😂 Diğer oğlumun da adı Asaf Poyraz 🙈
Gozde_52 Bizde varız 😻 18+2 olduk cinsiyetimiz erkek 💙 bu ara biraz hazımsızlık yasasakta iyi geçiyor Allah’a şükürler olsun Rabb’im hepimizin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🌸
YigitPoyrazMomm zeytin_ kasim mi aralık bilmiyorum ama bizde 14 haftaligiz cinsiyetimiz daha ogrenemedik😍💖
zeytin_ YigitPoyrazMomm bizim sanırım Aralık başları gibi olur aksi durum olmazsa bende 14 haftalığım şuan 17 den itibaren Kasım diyor bizim Aralık olur 🥰🥰🫣
Mltsnl Simge_celen_ozyildiz_ yaaa maşallah darısı bana olsun bende ilk erkek hissediyordum hep doktor da sonra kız diyince tuhaf oldu sende hamilesin dua edermişim inşllah darısı bana olsun bende öyle göreyim bu gittiğimde ☺️🌹
Simge_celen_ozyildiz_ Mltsnl inşallah 🤲 bende hep kız hissediyordum ama şok yaşamadım ilk gebeliğim eli ayağı düzgün sağlıklı olsun cinsiyetin hiç bir önemi yok 😊