FeyzaBkn ilk gebeliğimde 2 tur kordon vardı bebeğin boynunda doktorum başta sorun değil bazılarını doğumda fark ediyoruz öyle normal doğan oluyor demişti ama benimki 2 tur olduğu için 30. Haftada bebek hareket etmemeye başladı doktor her hafta kontrole çağırdı 35 ten sonra gün aşırı gidiyordum nstye çünkü gerçekten hiç hareket etmiyordu meğer hareket etmeye çalıştıkça bebeği boğuyormuş kordon ne pozisyonu dönebildi ne doğum kanalına girdi 38+3 te acil sezeryana alındım ama allah için doktorum her zaman bekleme taraftarıydı. Bebek hareketini önemsiyor doktorlar hareketini takip edin gün içinde azaldığını hissederseniz gece bile olsa gidin doktora

FeyzaBkn 27.haftada bir kat kordon dolanması vardı doktor korkacak bir şey yok dedi 34. haftada açılmışdı kordon dolanması

mnli benimkide baş aşağı pozisyonunu almış hareketlerini de kontrol ediyorum çok şükür şu an için iyi inşallah sıkıntı olmaz 😔

vyusala ayy inşallah benimde bir sonraki kontrolde açılır 🙏

FeyzaBkn benimde detaylı ultrason da fark edildi hala duruyor 26 hafta 4 günlük doktorum sorun olarak görmüyor ama bilemiyorum benim de kafamı kurcalıyor

Kızlar peki su azalması vs bise dediler mi

FeyzaBkn benim doktorumda hiç sorun edilecek birşey değil demişti 32. Haftada görünmüştü 39 da normal doğum yaptım sıkıntı olmadı