burcubc Genetik incelemeli tüp bebek tedavisi göreceğim.Dr tavsiyesi istiyorum.Sebepsiz gebelik kayıpları var
bombshell burcubc benim doktorum tüp bebek uzmanı. Aynı zamanda İzmirde perinatolog Cenk Gezer ile koordineli çalışıyor. Benim doktorum Volkan Serhat Dede. Çook iyidir mesleğinde.
Ecrininannesi_ burcubc benim gittiğim doktor da tüp bebek tedavisinde ama ben tercih ettim çoğu kişi önerdi Erdal aktan dusunurseniz baya bilgili ben çok memnunum
burcubc Kendisini biliyorum daha önce kendiliğinden oluşan gebeliğimde doktorumdu ancak ağırlıklı olarak normal gebeliklerle ilgileniyor tüp bebek hastası çok yok diye biliyorum teşekkür ederim
bombshell burcubc her kontrole gittiğimde mutlaka oluyor tüp bebek takiplisi ama. Bir de ege üniversitesinde iyi proflar var diye duydum.
burcubc bombshell Ege Üniversitesi’ne gittim kendim gebe kaldığım için raporlu haktan faydalanamıyorum.Raporsuz ücrette dışardakiyle aynı meblaya geldiği için açıkçası devletle hiç uğraşmak istemedim.teşekkürler bilgi için
defneveannesii_ Şerife Dikayak bu doktoru çok duymuştum methini. Bakabilirsiniz,instagram hesabı da karşıma çıkıyor hep tatlı bir doktora benziyor gerçekten😌
burcubc defneveannesii_ şerife hamımı düşünüyordum ama hep randevu dolu regl döneminde gitmem gerekiyor o yüzden hiç uygunluk bulamadım yoksa aklımdaki kişi oydu o yüzden arayıştayım
Sinem0135 defneveannesii_ bugün bu doktoru bana da önerdiler bir tane kötü yorum görmedim doktor hakkında benim de 2 gebelik kaybım var kalp durmasından bu doktoru deneyebilirsin canım bende gidecem daha çok tüp bebek ağrlıklı burası
burcubc Sinem0135 şerife hanımın tüp bebek maliyetini öğrendim sün arkadaşımdan komşusu gitmiş onunda benim gibi tekrarlayan kayıpları var 80 bin maliyet çıkarmış o yüzden gitmekten de şuanlık tüp bebekten de vazgeçtim böyle bir imkanım Şuan yok
Sinem0135 burcubc hakkında hayırlısı olsun canım umarım hiç bir tedaviye gerek kalmadan Rabbim kucağına sağlıklı bebek almayı nasip eder 🤲🏻💜 Peki kayıpların sebebi ne araştırıldı mı düşüyor mu ne oluyor