zuleyhaacarr_1 kızlar ben camlarımı bugun sildim dogumuma 1 ay var sizce bi kere daha silmem gerekmi siz ne sıklıkla siliyorsunuz? (siler silmezde yagmur yagdı) 😃
guzelanne01_ zuleyhaacarr_1 ben kapı cam duvar pencere dolap silmesi için yardımcı abla alıyorum Hamileyken hele hiç silmem sende dikkat et canım Kirlendikçe alıyorum
Gamzeuzunn zuleyhaacarr_1 Ayımda komple evi temizledim camlar dahil eşimde yardımcı oldu sağolsun .. şimdi 23 ünde cuma günü doğumum var bu günde dolap içlerini temizleyip düzenledik genel ptesi ve salı günü temizlemeye 2 günlük annemin yardımcısını tuttum o gelicek son 3 gün kala temizlik olmuş olcak şuan ev kalk gidelim modunda ne halı var yerde ne yastık kılıfı şuan erken gelse çocuk allah allah modundayım :))
Nurcanben zuleyhaacarr_1 valla en üst katta oturuyorum evimin önü açık silsemde kirleniyor çabuk ve korkuyorum açıkçası birazda kışın zaten hiç silmedim şuanda yağmurların tamamen bitmesini bekliyorum silmek için bı 7 8 aydır cama dokunmadım hiç yağmur izleri var sadece 2 camimda 🤦🏼♀️