Tbrk Kizlar bn maalesef annemi 10 sene once kaybettim. Ve her gun dogum yapicagim gunu dusunuyorum yanimda annem olmucak. Surekli agliyorum, her gun. Atlatamiyorum bunu...
mom44 Tbrk sen annen için ağlarken sende bi anne olucaksın bebeğinde sennle birlikte üzüliyor bende babamı kaybettim küçük yaşta biri dede dediği zaman içim sızlıyo ama dik durmaya çalışıyoeum çünkü biz bir anneyiz 😍
Ruyaa Tbrk aılemı 18 yasında kaybettım evlendım yoktular hamıle kaldım dogurdum yoktular bebegım hasta dogdu canımın ıcını kaybettım evladımı gömdüm yine yoktular. Yine hamıleyım rabbım nasip etsın sagsaglım alıyım inş kucagıma ve ogün yine olmayacaklar. Şükret haline isyan etme evladına sarıl ve hayırlısını dile 🙏🏻
deletedmom11 Tbrk 😍 sen harika bi anne olcan eminim... eLin boş kaLdıkça daha da düşünürsün cnm bnm boşwer eLine meşgaLe bişiLer bul yoksa düşünceler durmuyo benmde kafa dolu oldğu içn anLıyorm
Tbrk mom44 cok uzuluyorum, bn hic anne olmak istemedim, annemin oldugu gun bn asla anne olmucam dedim. Allahim nasip etti cok sukur cok guzel duygu ama surekli dogum yapicagim gunu dusunup agliyorum
Didemalkanendik Bnmde yoktu canm 8 yıl önce vefat etti babamın 22 yıl oldu ve ben 3 yıl önce doğum yaptm yapacak bişey yok takdiri ilahii sen bebeğine bakacaksın
mom44 Tbrk canum öle deme annenin yerini evladın dokduracak eminim buna benm de annem başka şehirde bende doğumda annem yanıımda olamıcak. İsyan etme anne olmucam deme sakın Rabbim sana nasip etmiş insanlar o kadar uğrasıyorlar sen onu hissettiğinde kucagına aldıgında biraz olsun hafifler acın
Tbrk mom44 isyan etmiyorum iyiki rabbim nasip etti. Supriz oldu zaten, allahimin bir bildigi var. Hep agliyorum sonra bebegimide uzuyorum diye onada agliyorum.
mom44 Tbrk canım inşAllah düzelrsn hormınlardan o eşim çok çekiyo benden yapmadığım kalmıyı ağlıyom herşeye onu suçluyom sorada 😁
Tbrk deletedmom11 evet smdi bebegin kiyafetlerini yika hazirla sanirim o zamanlar biraz kafam dagilcak
mom44 Tbrk sen benden daha kötümüşsün o zaman 😁 ben nırmakdede çok nazlıyım eşime nazlanmayıda severm az ilgilenmesin basının etini yerm sadece
mom44 Tbrk ne demek sıkıldığında falan ağlayıp bebişini üzme yaz buraya dök içini yada bir kağıdaanlat detdini sora yak git kimse görmesn okumasın