Aleyunll Hanımlar Ankara da uyguna ahşap gardrop alabileceğim yer biliyormusunuz ? Günlerdir güzel bir model bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.
TheMuhtesem Aleyunll ben beşik şifonyeri caploonba’dan aldım, İstanbul yolunda şubeleri var, internet sitelerinden de satış yapıyorlar. Dolabı tepe Home internet sitesinden aldım. 2 marka da gayet kaliteli ve sağlam ama caploonba ürünleri daha kaliteli bence
Aleyunll battaniyemkareli aldığınız gibi mi geldi peki güvenilir miydii ? İnternetten dolap sipariş vermek ne kadar güvenilir olabilir bilemedim..
battaniyemkareli Aleyunll yani internetten almak biraz şans aslında. çünkü kargoda hasar görebiliyor ama ben memnun kaldım. 3900 e 6 kapaklı dolap aldık🤷🏻
Tanli1993 İstanbul yolu üzerinde büyük mini city şubesi var. Şaşmaz sube olarak geciyor besigide dolabida ordan aldik. İnanılmaz kaliteli sağlam tavsiye ederim bi bakin ürünlerine hemde uygun bayagi
Yldzhra Sitelerde piercarden baby mağazasından almıştım çok uygundu ben aldığımda da gene bakabilirsinix
battaniyemkareli Aleyunll https://www.hepsiburada.com/metalia-gm315-cesar-6-kapi-2-ekmeceli-aynali-gardirop-p-HBV00000KXH8V?url_src=and-product-detail
battaniyemkareli Aleyunll evett öyle. dolap kullanışlı, yeni kulp alıcam üstünde gelenler kötü 😂 yüksekliği çok değil
Aleyunll battaniyemkareli içi genişse yeteri kadar yeterli bence önemli olan iç genişliği güzel durması da iyi olir tabi 😅
Aleyunll TheMuhtesem caploonba mağazasını biliyorum daha önce gitmiştim o zaman bile pahalı gelmişti 🙄 bu iki sitenin ürünleri de bana göre değil ahşap tarzı modeller daha çok hoşuma gidiyor. Öneriniz için teşekkür ederim 🥰