2Mom2 Bu gün tam 30. Haftaya girdik sizler kaç haftalıksınız 🐣 Ağustos anneleri olarak hazırlıklar ne alemde
Emel94 2Mom2 Bizde 30. Haftadayız 🐣 Bayramdan sonra temizlik yaptıracağım sonrada kıyafetleri yıkayıp ütü yapıp çantayı hazırlayacağım inşallah
Gebe_hanim 2Mom2 Bizde 30+1 deyiz bugün kıyafetleri yıkandı miniğimin 😍 ütüleyip hastane çantamı hazırlıcam inşallah 🙏🏻
Aysehappymom 2Mom2 2 gündür çok bel ağrım var Ayağımın üzerine basarken bile zorlanıyorum. Şuanda tam popomun orası ve aşağıda ağrı var. Cuma günü kontrole gideceğim bakalım.
cicek52 2Mom2 31+5 teyiz bizde 💙 bı kaç eksik var sadece. Bayram öncesi dip köşe ev temizliğini bitirip hastane çantasını falan hazırlayıp kaldıracağım kenara. İlk bebegim erken doğmuştu o yüzden 35. Haftaya kadar herşeyi hazırlayıp dinlenme moduna geçecegim inşaAllah 😅
Semakaplan Hanımlar 30a bastığım gün el uyuşuklugu, el ayak şişliği var mı sizde de 2gunde böyleyim, evi supurdum sadece
Gebe_hanim Semakaplan bende öyle bir durum olmadı ayak şişliği normal ama el uyuşukluğu normal mi bilmiyorum 🤷🏻♀️
cigdemnur Bende 30+3 üm🌸 bayramdan sonra hazırlık yapmayı düşünüyorum🥰 benimde elimde uyuşma midemde yanma ve bacak huzursuzluğum var
uzaydanbirisi 31+1 🥹kıyafetlerin etiketlerini söktüm sadece 😂 daha erken gibi geliyor 🥲oda yapmayacağım sadece şifonyer alacağım stok kalmamış ıkeada bir an önce açılmasını bekliyorum 😂😂
2Mom2 Kızlar bende de sabahları uyandığımda çatı kemiği ağrısı çok oluyor kıyafet giyerken falan çok zorlanıyorum siz de de oluyor mu