Bebegim23 Ozoooo aynıyız yarın gidecem şuan gün falan belli değil ama bı hafta öndeydi geçen gittiğimde
HMA13 Ozoooo 35+6çok yorgunum halsizim sırt ağrısı kasık ağrısı baş ağrısı ağlama hissi bitkinlik ne ararsan var ağırlık ve büyüyüp rahat vermeyen göbiş uykusuzluk 😅 İlk gebelik 🙋🏻♀️💙
nazlis_ tgc-52 yok canım kanaldaysa geri çıkıp dönmesi mümkün değil büyük ihtimalle baş aşağı demiştir
tgc-52 nazlis_ bebek kanalda görünüyor dedi de demekki doktor yanlış tercüme etti 😀 neyse sağlık olsun ilk gebeliğim benimde pek bilgim olmadığı için yabancılık çekiyoruz bu konulara 🥰
nazlis_ tgc-52 evet ya benimde öyle araştıra araştıra sora sora öğrendik işte bir şeyler benim ki de baş aşağı ama kanala girmiyor 😂 37+1 olduk
tgc-52 nazlis_ benimde 38e giricez 1 saate 😀 nezamana gelecek bakalım oğluşum . Sizinki ne kızmı erkekmi 🥰
Esraygcc16 Kızlar bir şey sorucam nasipse bu benim ikinci doğumun olucak pazartesi günü 37+6 haftalığa denk geliyor doktorum alttan muayene edicem dedi neden ediyor acaba doğumu tetikler mi tam bayram üstü stres aldı beni İlkinde öyle bir şey olmamıştı hiç
nazlis_ tgc-52 canım benim bacağıma çok kötü kramp giriyor iki gündür yürüyemiyorum ağrıdan sende hiç böyle bir şey oldu mu
tgc-52 nazlis_ kalsiyum eksikliğinden oluyor canım takviye kullanmıyormusun. Gerçi ben kullandığım halde yine oluyor. Helede bazen öyle sert vuruyorki kramp 2 gün acısı geçmiyo diyebilirim 🙄