12sevgi-oktn- 13 haftada doktor kontrolünde doktorum cinsiyet kız dedi 17. Haftada ise kesin erkek sizce farklı bir doktora daha gitmelimiyim hoca kordonu erkek sanmış olabilir mi
MedineDoru 12sevgi-oktn- olabilir canım detaylı yı bekle sende bana da 14. haftada erkek 17’de kız dedi☺️
cokkasmabeabi 12sevgi-oktn- 13 hafta cinsiyet için erken zaten. 17 büyük ihtimalle doğrudur ama yine de detayliyi bekleyin
12sevgi-oktn- MedineDoru Erkek kendini daha erken belli eder kız daha geç dediler 13. Haftada bana bacak arası boş kız dedi 17 de erkek dedi anlamadım
12sevgi-oktn- Zumzumi23- Evet özele gidiyorum yanılma payı var mı bilemiyorum ama şaşırdık yani erkek demesine başta erkek dese anlarız araştırmalarıma göre erkek bebeğin organı daha çabuk belli ediyorlar arkadaşm 11 de erkek ihtimal almış 12 de netleşmiş
EsAl- Ben 11. Haftadayım bacak arasından çıkıntıyı göstererek muhtemelen erkek ama bekleyeceğiz sadece bu tahmin dedi bacak arasını gösterdi ama içime nedense hala kız gibi doğuyor belki de isteğim o yönde olduğu içindir. Hayırlısı olsun diyorum artık ☺️
12sevgi-oktn- EsAl- Banada 13. Haftada bacak arası boş kız dedi 17 haftada erkek dedi acaba kordonu pipi sanmış olabilir mi diye düşünmüyor değilim
Elfelf0 12sevgi-oktn- son dediği dogrudur büyük ihtimal benim 30 da belli oldu erkek olduğu öncesi hep kız demişti mesela
MedineDoru 12sevgi-oktn- ben hala anlamış degilim 14 pipi gördüde 17 de nere kayboldu doktorda çok başarılı deneyimmi bi doktor oysaki 😑
Gmm41 12sevgi-oktn- banada bugün kız dedi doktor 12.haftamda değişir mi acaba benimde içime erkek doğuyor
Cagladlr 12sevgi-oktn- tahmin öyle de erkek de deniliyor birde sonradan değişmesi mümkün cinsin diyorlar yani yanılma oluyormuş
12sevgi-oktn- Elfelf0 Yani insan tamamen hayal kırıklığına uğruyor sağlıklı olması herşeyden önemli kız erkek farketmez evlat ama insan bi tuhaf oluyor detaylı bekleyeceğiz artık
Elfelf0 12sevgi-oktn- evet bizde kız diye beklerken erkek olmsi şoku 😬tabi en önemlisi sağlıklı olmaları 🤲