Mercimekin-annesi44 Kızlar cuma günü kontrol için gittiğim de doktor alttan bakmamı ister misim demişti o bakmadan önce 38 haftalıkken acillik olmuştum 1 cm açıklık var denildi neyse cuma günü de doktor kontrol etti 3 cm olmuş dedi cumartesi akşama doğru yani dün sıcak bi duş almıştım öğlen akşama doğru iç çamaşırımda kahverengi lekeler vardı akıntılı az gelmişti nişan diye şüphelendim akşam eşimle acile gittiğimizde hala açıklık 3 cm dedi bugün yoğun derecede aşağı da baskı yapıyor ve ağrım oluyor az önce lavaboya gittiğim de koyu akıntı çok fazla gelmiş ve biraz da kanlı akıntı olmuş ağrılarım girip girip çıkıyor ne yapayım akıl verir misiniz 39+5 olduk
bestenursancar Mercimekin-annesi44 kurabiliyorsanız doktorunuzla iletişim kurun anlatın durumu,o yönlendirsin ama kuramıyorsanız da doktora direk gidin mutlaka
berkabusra1 Mercimekin-annesi44 büyük ihtimal nişanınız gelmiş suyunuz gelene kadar sorun değil durmanız suyunuz gelince hemen acile gidin. Ya da içiniz rahat edecekse bi gidin baksınlar baskı hissediyorsanız açılmada artmış olabilir bir yerden sonra da gelebiliyor sancı ben 6 cm olana kadar sancı hissetmemiştim
Mercimekin-annesi44 bestenursancar devlet hastanesi takipliyim doktorumun numarası yok hastaneye gitmeye bi an korkuyorum ya yine açılma yoksa sürekli o bakılmaya maruz kalmak çok kötü nst de sancı çıkmıyor diyor ama inanılmaz ağrılarım var
twofruits Mercimekin-annesi44 gününüz dolmuş ve belli ki doğum başlamış sıcak bir duşa girin belden aşağıya sıcak su tutun dayanabildiğiniz sıcaklıkta ve gidip muayene olun nst de sancı az da olsa çıkar dediğiniz gibiyse ve açılma 4 cm olmuşsa geri göndermezler zaten
Mercimekin-annesi44 twofruits Biraz yürüyüş yapıp duşa gireyim diyorum iyice artarsa gitmeyi düşünüyorum ama anlamadığım ikinci gebelik doğum açılma daha kolay olur dediler bende süreç aşırı yavaş ilerliyor neden bilmiyorum ebeler muayene de rahmin çok geride dediler onunla alakalı olabilir mi acaba
ChemistrySK Suyunuz gelmediği ve bebegin hareketlerini duydugunuz surece korkmayin Nisan gelince hemen dogum olmuyor, ama su gelince bebegin suyu bittigi icin bakimasi kap atislarinin kontrol edilmesi gerekiyor, kolay bir dogum diliyorum size
Mercimekin-annesi44 ChemistrySK teşekkür ederim inşallah kolay bi doğum olur ama hareketleri var da şu gelmesi herkeste olmuyor heralde baskının bu kadar yoğun olması beni zorluyor
Mercimekin-annesi44 berkabusra1 dün aslında baskı vardı ama bu denli yoğun değildi bugün aşırı bi baskı var ve ağrı birden giriyor yürüdüğüm zaman özellikle çok fazla ağırıyı hissediyorum ilkinde hiç böyle olmadı o yüzden bundaki şeylere çok şaşırıyorum