Zeybet Ysn Erken Doğum riskiyle 33+0 olduk bugün. Kilosunu bugün öğreneceğim inşallah bende. Kasılmalarla kafayı bozmuş durumdayım. Rabbim hepimize hayırlı zamanda bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin
Ysn arbustoo keşke bir maşallah deseydiniz ben bugünlere kolay gelmedim 2 düşük 1 27 haftalık bebek kaybı yaşadım defalarca tup bebek denedim..
Muhammedamine Ysn kötü birşey dememiş canım bende şu anda 33+5 haftalık gebeyim daha küçükken bende derdim bu haftalar nasip olurmu diye eminim sende demişsindir 🤗 bende en son 30 haftalıkken gittim perşembe günü gidicem ama seninki 2 kg civarındadır şu anda İnşallah
arbustoo @Muhammedamine Ysn ozur dilerim ben kirmak istemedim erken dogum tehlikem var 26. Haftadayim keske 30 haftayi gecebilsem diye duaciyim şuan hoşuma gitti sadece afedersiniz.
Ysn Muhammedamine insan 3 kayıp verince herşeyden nem kapıyor galiba sorun bende psikolojim bozuldu açıkçası ya ins kimseyi kirmamisimdir ama galiba sorun bende herkes hakkını helal etsin 🙈
Muhammedamine Ysn benimde 3 kaybım var bu haftalara nasıl geldim Rabbim bilir seni anlıyorum 😊 onlarıda anlamak lazım tabiki . Az kaldı psikolojimiz alt üst ben de çok tuhafım bu aralar
Ysn Muhammedamine benimde psikolojim gerçekten çok kötü ya herseyden korkar oldum her doktora giderken korkuyla gidiyorum sürekli hep diken üstündeyim
Muhammedamine Ysn Rabbim kavuştursun bizleri İnşAllah yavrularımıza çok emek verdik Rabbim boşa çıkartmasın 🤲🏻
Ysn Muhammedamine amin ins hiç kimseye evlat acısı evlat imtihanı vermesin Rabbim kimseyi bu yolda yarım koymasin
Ysn arbustoo asıl ben özür dilerim hakkınızı helal edin ben bi an boş bulundum psikolojim pek iyi değil 2 düşüğüm 27 haftalık kaybım var herşeyden korkar oldum hakkınızı helal edin kirdiysam ins sağ salim hepimiz kucağımiza alırız sağlıkla
Ysn Zeybet benimde kasılmalarım var doktorunuz ilaç vermedi mi bana progestsn ve magnezyum verdiler ama hâlâ tam geçmiş değil