Tinii_minii_mom Arkadaşlar bugün 5 haftalık oldum diye düşünüyorum. Doktora hiç gitmedim kan takibi yaptım sadece. Ne zaman kese görünür bilemedim 22sine randevu aldım ama çok da korkuyorum herkes gibi 13 haziran-433 15 haziran-898 17 haziran- 1921
guzelanne01_ Tinii_minii_mom ben kızımda kan verdim 118800 çıkmıştı direk kalp atışını duydum☺️ Oğlumda 399 çıktı geç döllenme olduğunu anladım 15 gün bekledim 7 haftalık olaraktım reglıma göre ama 5+4 Ççıktı keseyi gördüm 1 hafta sonrada kalp atını tek beta veriyorum ben gebeliklerimde
Tinii_minii_mom guzelanne01_ bende ilk gebelik olunca heyecandan takip etmek istedim. 3 ay önce kimyasal yaşamıştık. Aynısı olmasın heveslenmeyeyim diye 3 kere takip yaptım artk gitmem sanırım. Kese için cumartesiye randevu aldm erkene mi aldım bilemedim
guzelanne01_ Tinii_minii_mom bir git iyi yapmışsın folikasite başlatır ve geç döllenme değilse görürsün
Tinii_minii_mom guzelanne01_ ben pazartesi günü kendim başladım folik asite ya doktor kontrolüne kadar ertelemek istememiştim