Guler- Sizde de oluyor mu bu durum kafamı kadıracak halim yok çok uykum var gibi ama yatınca da uyuyamıyorum son haftalar artık nerede bu doğum enerjisi hiç gelmeyecek sanırım 🥲
Bir_tirtilannesi Guler- 38+2 deyim bende aynı durumdayım çiçeğim kolumu kaldırmaya mecalim yok 🙃 sürekli uyumak istiyorum gündüz, geceleri de saat başı uyanıyorum biran önce doğurmak istiyorum artık 😵💫
Guler- MelikeBlbl16 tansiyonunuz nasıl oluyor benim 9-10 arası duruyor baş dönmesi de yapıyor sizde de tansiyon sorunu var mı
1asel-duru 34 haftalıgim bende şimdiden başladı gerçi hep vardı halsizlik yorgunluk uyku hali az bı iş yapayim ayakta kalayım o kadar yoruluyorum ki sanki dünyanın yükünü taşımış gibi oluyorum kalbim güm güm atıyor kendimi bı yere atmam lazım
Guler- 1asel-duru benim de başından beri öyle ne olacak bu halimiz bebek olunca ne yapacağız inş o zaman enerji gelir ☺️
denizyilmazz Ben de 37+3 üm ayaklarım bacaklarım sürekli ağrıyor koltukta bi oraya yatıyorum bi oraya aşırı halsizlik çöktü üstüme bi kaç gündür 🥺
Guler- denizyilmazz inşallah hepsi geçip gidecek diye motive ediyorum ama yine de olmuyor geçmiyor halsizlikler 🥲 neyse az kaldı sabır diyelim
MelikeBlbl16 Guler- benim gebelikten önce de hep tansiyonum düsüktü. 2 gün önce 8-4 oldu tansiyonum bayıldım hatta. Ama tansiyonla bir alakası var mı bilemiyorum 🫤
Guler- MelikeBlbl16 kötü olmuş ya inşallah tekrar yaşamazsınız aynı durumu benim de hep düşükte ondan kaynaklıdır diye düşünüyorum ama bayılma olmadı Allah’tan