adenimm_ doğumdan sonra kişiye bağlı kilo verimi esasen bebeğe yarar şekilde değilde kendimize yarayacak şekilde beslendiysek maalesefki daha az gitmiş oluyor ama emzirme sürecinde biraz dikkatli beslenirsek emzirme süreci en iyi kilo verme süreci ekmek hamur işi paketli gıdalar bunlar zaten süt yapan şeyler değil bunlaro kestiğinizde çevremdeki herkezden gördüğüm eski kilolarına çabucak ulaştığıydı ben ilk gebeliğimde aşırı kilo aldım sigarayı bıraktığım için fazla yemek yiyordum 65 ile hamile kalıp 103 kg ile doğuma gittim kızım yogun bakımda kaldı sıkıntılar falan oldu hiç kiloyu takmadım hep 96ydım emzirme sürecinde buna önem vermedim emzirmeyi kesince diyet sağlıklı beslenme spor ile 55 kiloya kadar düştüm 57 ile hamile kaldım yine 89u gördüm şuan az bi zamanım kaldı ama bu sefer doğumdan hemen sonra emzirme sürecinde dikkatli beslenmeye başlayacağım birazda aç kalarak zayıfladım yemeye başladım diye çocuk aç kalmasın dedim fazla aldım ama dert etmiyorum doğumdan sonra kendimi toparlar toplamaz başlayacağım