Shdskr Arkadaşlar taşınacağım acil yardım. Bu rengi evinde kullanan oldu mu? Yada gri mobilyada evi aydınlık gösterecek beje/kreme kaçmayacak bir renk arıyorum
Yenibirannee Shdskr ben memleketteki evimi bu renk boyadım. Evimi görmeye gelen herkes resmen boya rengini sormuştu. Aşırı güzel ve ferah duruyor. Benim parkelerimde beyazdi o yüzden tertemiz duruyordu. 🌸
ElifKarata Shdskr eşyalarınız çok mu koyu. Açık ton seçmenizn sebebi bu mu . Birde evin ışık alma durumuna göre değişiyor duvara vurulan boya. Güzel ışık alan bir evinz var sa gri tonları da cok yakışıyor mobilyayi daha güzel gösteriyor.
Mugeliya Yenibirannee bende filli boya boyattim rezene 310 asiri guzel cok supheliydim ama harika oldu
Yenibirannee ElifKarata Shdskr mobilyalarim zümrüt yeşili ve krem renk.. oraya daha cok yazın gittigimiz icin acik renkler tercih ettim gercekten cok memnun kaldim 🤌🤌
Shdskr ElifKarata bizde 45 yaptıracaktık. Boyacı, mavi görünebilir 45 le alakalı şikayet alıyoruz dedi. Bizde 50 yaptık çok koyu kaçtı :))))
ElifKarata Shdskr bende yorumlarda öyle okudum ama Bi arkadaş boyatmış onda gözümle gördüm boyattm mavi olmadı 😍bariz gri evet 50 çok koyu esim boyacı da Bi dükkanı boyamisti onunla hatta tek duvarını boyamisti o tonla çok koyuydu