gulsahklkn Kızlar bu hamilelik cidden çok tuhaf bişey kafasında ve kulaklarında basınç tıkanıklık hisseden varmı gece başladı hala geçmedi resmen başımı da döndürüyo sanki kulaklarımın içinde bişey varmış gibi
Nr_avc3 gulsahklkn aynısı Bende de var kulağımda bir basınç doluluk hissi var bende anlamıyorum tansiyonum yok neden olabilir ki
Hazalaskin gulsahklkn benim çocukluktan kulak problemim vardı zaten sürekli iltihablanir falan hamileyken benimde oldu sonra kulak kristallerim oynadığını öğrendim bir ay kadar dengemi sağlayamadım . Başım döner midem bulanirdi sonra şükür ilaçsız kendiliğinden geçti
gulsahklkn Nr_avc3 valla aklıma dolaşımdan ötürü geliyo baskı yapıyo ya artık havalar da bozuk alerji mevsimi belki oda etkiliyo olabilir
rojdaa_5634 Hamileligimi öğrenmeden bir hafta öncesinden başladı hala ara ara devam ediyor. Kan basıncından falandır diye düşündüm. Doktora sormayı da unutuyorum
Herseyguzelolsun7 Bana da oluyor ara ara boğazımda ve kulağımda basınç doluluk hissi Günde 4-5 kez oluyor Tansiyonum normal maşallah
Cansu0655 gulsahklkn bende de çok fazla oluyor ne yaparsam yapayım geçmiyor kbb gitmiştim bunun için hamilelikte burun damarları büyüdüğü için kulakta basınç yapar demişti
gulsahklkn Cansu0655 Demek ki normal bişey o zaman korkmamıza gerek yok ama acayip sarsıyor insanı ayağa kalkınca dengesiz yürüyorum resmen ter attırıyo o basınç bana
gulsahklkn Cansu0655 Bu sabah tekrar oldu ve hala açılmadı aşırı sinirlerim bozuluyo böyle bi basınç olamaz ya gözümü açtırmıyo kafamı taşıyamıyorum kulak zarım patlayacak sanki deliricem
Cansu0655 gulsahklkn maalesef istersen sende bi kbb görün ama gebelikten burun damarları genişliyor o yüzden baskı oluyor diyor bana öyle demişti belki sana başka birşey der ama ilerleyen dönemde düzeliyor
gulsahklkn Hazalaskin Benimde kristallerim oynamıştı 2 sene kadar oldu manevrayla düzeldi şuan ondan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum çünkü o baş dönmesiyle şuanki aynı değil şuan sadece aşırı basınç var kulaklarımda
Hazalaskin gulsahklkn geçicidir canım inşallah olmazsa bı kulak Burun Boğaza görün belki kulak yıkaması falan yapip basıncı azaltabilir 🤷
gulsahklkn Cansu0655 normalde düzeliyordu arada hafifliyo tekrar oluyo bugün bi tuhaf bakalım geçmezse giderim 😊