Nur_50 Meerrii evet test yapmadan önce sol kasık seyirme tarzı kramp giriyordu belim ağrıyordu test aldım yaptım hatta test idrar damlatır damlatmaz 2 çizgi oldu dedim test bozuk 🤣akşamına doktora gittim beta 772.5 çıktı 4+2 hamileymişim. Belirtilerim ama benim adet olmadan önce başladı ben adet olacam sandım umursamamıştım başta adetimin 3. Günü adet olmayınca dedim ilaç kullandım o geçiktirdi pazara gidince böyle şiddetli bir ağrım oldu belim aşırı ağrıdı hemen test aldım eve geldim yaptım.
eylulmihrasmom Meerrii göğüslerim aşırı büyüdü sık lavaboya çıktım bir de normalde asla uyuyan biri değilim kafamı kaldıramıyodum uykudan🤭
Seher_coban Meerrii benim aşırı karnım ağrıyodu yani gaz oluyodu o da karın ağrısı yapıyordu hiç hamile olduğum aklıma gelmezdi sonra eşimle acile gittik kan verdim pozitif çıktı öyle öğrenmiştik.
mbetuly Meerrii ben aşırı halsizdim ve yorgundum vitamin yazdırmak icin doktora gittim artik o derece iş bile yapamiyordum gitmisken öylesine bi kan verdim doktor dedi bakalim gebeliğe diye meğersem hamileymisim😄
Meerrii Nur_50 Ya ne güzel benimde adetime 6 gün kaldı normalde benim çok fazla meme ağrım olur ama bu ay sadece hassasiyet var benimde kasık ve bel ağrılarım oluyor arada midem bulanıyor baş dönmem oluyor normalde başım pek dönmez ve sürekli tatlı bir şeylere ihtiyaç duyuyorum. Bir de sabah 6 gibi bir hararet bastı beni üstelik kahvaltıdaydım o zaman sanki üzerimden kaynar sular döktüler bilmiyorum adet günümü bekliyorum test yapmak için hayırlısı kolaylıkla olsun inşAllah
Nurglll Nur_50 Benim de ilk haftalar da sol kasıkta seyirme oldu şuan 12+3 olduk. Sizin bebeğinizin cinsiyeti neydi
Meerrii eylulmihrasmom Ya bende bilmiyorum yani onu ayırt edemiyorum bu aralar yoğun tempo içerisindeyim belki yorgunluktan uykum geliyor belkide gebelikten bilemiyorum
Meerrii Nur_50 Nur_50 6 gün var adetime ama yumurtlamadan sonra ki 9. Gün bugün genelde 10 gün geçmesini öneriyorlar
Nur_50 Meerrii evet doğru yarın yap test yapacaksanda yada bir güne😃10 gün tam geçsin bence 11.gün yap
Meerrii Nur_50 Bekliyorum bakalım hayırlısı olsun inşAllah daha önce iki defa gebelik geçirdim fakat nasipte yoktu kucağıma almak şu an çok istiyorum gurbet geliniyim ben evimde bi şenlik olsun bana arkadaş olsun istiyorum
Nur_50 Meerrii neredesiniz bende senin gibi gurbetteyim 😃benim bir kürtaj oldu bu çok şükür sağlıklı.
Daisy0000 Meerrii Göğüs ağrısı ve ağızda metalik tat vardı. Özellikle su içerken paslı su içiyor gibiydi
-Annem Meerrii Regl günüme iki gün kala sol kasığımda şiddetli bir ağrı oldu bıçak saplanır gibi . ama bende regli öncesi hep olurdu karın ağrım kasık ağrım ama bu çok farklı geldi bana . çok düzenlidir bir gün bile şaşmaz reglim . Ama ilk gün gecikince dedim kesin hamileyim. Çubukla test falan yapmadım hiç . Eşim il dışında gorevdeydi onun gelmesini bekledim Gecikmenin üçüncü günü test yaptım ve beta 444 çıktı hamile olduğumu öğrendim ☺️☺️🙏🏻
Brlk Meerrii Göğüs ağrısı her ay olurdu ama o ay meme uçlarıma dokunamıyordum resmen kesilmiş gibi acıyordu. Bir gün iş yerinde otururken dünya yerinden kaydı sandım baş dönmesiyle 3 gün sonra canım kereviz istedi ama öyle böyle değil ağzımdan sular akıyordu. Zaten ondan 3 gün sonra da testim pozitif çıktı
Meerrii Brlk Benimde regl zamanım yaklaşınca göğüslerim aşırı ağrır ama bu defa ağrı yok hassasiyet var sadece
gamizee_ Ben 2 kez hamilelik yaşadım ikisinde de adetime daha çok varken çılgınlar gibi başım ağrımaya başladı tek belirtim buydu. Bundan sonra hamile olursam baş ağrısından anlayacağım ama herkeste farklı oluyor sanırım😊
Dileksue Ben rüyamda bebek gördüm içime bir his geldi belirtim yoktu adetme 3 gün vardı test yaptn pozitif cıktı sonra doktora gittin yaptı yüksek cıktı 3 gün sonra daha da yükselmişti belirtiler 5. Haftada başladı öyle direk olarak bir belirtim yoktu 5 . Haftalarda kasık ağrısı hafif gögüs ağrısı halsizlik öyle başladı
mombarbie_ Meerrii baş ağrısı aşırı şiddetli,baş dönmesi,bel ve kasık ağrısı minik sancılar gibi, kusma mide bulantısı ben bunları yaşadım sanırım zayıf olduğum için belirtiler çok erken başladı
Meerrii mombarbie_ Benimde şu an baş ağrım var birde uyudum ama uykum geliyor hala ama benim normalde de baş ağrım olur yani