lal15 Herkese merhaba cok eski hesabim var burda ama sifreyi unuttum maalesef , yenide burdayim😊 catlatma ignesi kacinci gun vuruluyordu?
lal15 tatlibebegim_ cnm adetten kacinci gun vurdun catlatma ignesini , ben artik unutmusum, bende 2 kez asilama oldum 2 yil once ama olusmadi..
tatlibebegim_ lal15 şöyle söyleyim bende pcos var yumurtalar bi türlü büyümedi adetin 5. Gününde femaraya başlayıp 15 gün içtim anca öyle büyüdü bi tane oda sonra çatlatma iğnesi oldum 2 gün sonrasında da aşılama oldu işte
Betul_sevinc Yani kılomene başlıyorsun âdetin beşinci günü sonra beş günlük ilaç zaten bitirip doktora gidiyorsun iğneyi yapıyor
tatlibebegim_ Mcz-01 yaa ben dün dayanamayıp test yaptım çok silik çizgi çıktı iğnenin etkisi olduğunu biliyorum ama o bile mutluluktu kameradan görükmüyodu ama flaşı tutunca görünüyodu siz yaptınız mı test hiç ,birde aşılamadan beri belirtileriniz nelere😍
Mcz-01 tatlibebegim_ bu benim 2. Aşılamam diğerini 1 ay önce olmuştum ve çatlatma iğnesinin 11. Günü test yaptığımda cok silik çizgi görmüştüm ve dünyalar benim olmuştu demiştim ki iğne etkisi geçmiştir sncta 11 oldu falan.. 14. Gün tekrar test yaptm hicbirşey yok anladm olmadiğini ve 15. Gün adet olmustm. o yzden bu sefer kesnlkle 14. Günden snra yapacağim testi zaten olmzsa 14-15-16 Gün snra adrt olursn elbet ümitlenmek istemyrm.. belirtide şöyle bazen karnıma bıçak saplanır gbi ağrılar giriyor başka öyle belirti yok malesef bakalm beklemedym bende hakkmzda hayırlısı olsun. Bence sizde önden test yapmayn insan ümitleniyo cnku iğne etkisi oldgnu bilsen bile icinde kucuk bi umut yeşeriyor.. ben geçen ay kötü şeklde yaşadğim icin bu ay düşünmemeye çalışıyorm elimden geldgnce
Fener1608 Kızlar ben de klomen kullandım doktor beni kullanmaya başladıktan 13 gün sonra çağırdı daha erken mi gitmem gerekiyordu ben mi yanlış anladım acaba bilemedim iğne ne zaman vuruluyor
tatlibebegim_ Mcz-01 rahim filmi çekilmiş miydiniz peki bide benim adetim düzensiz hani söktürücülerle oluyorum hep eğer tutmazsa adet olur muyum hemen
Mcz-01 tatlibebegim_ evet rahim filmi aşılama öncesi çektirdim bir sorun çıkmadı çok şükür🙏🏻🙏🏻 yani şöyle söylim siizn durum için bilemedm ama çatlatma iğnesinin amaci yımırtayı çatlatmak ve yumurta çatladıktan snra 24 saat yaşıyor döllenme gerçekleşirse hamile kalıyoruz gerçekleşmezse 14-15 gün snra adet oluyorz genelde bu seklde oluyor siz ilaçla adet olsanz bile bence iğnenin gereği eğer tutmazsa bence adet olursnz ama bunu doktora sorsanz daha doğru olur ben kendi yorumumu yaptm cnku dediğim gbi iğne yumurtayı çatlatıyr ve genel kabul gören şeyde döllenme olursa hamileyiz adet olmuyorz olmazsa adet oluyorz . Benimde adetim düzensizdir ama şöyle düzensiz ilaçsız adet olablyrm ama kimi zaman 35 günde kimi zaman 40 günde oluyorum ama ilaçsiz oluyorum
Mcz-01 tatlibebegim_ ama bence iğne vurulduğunuz için eğer olmazsa ki inşallah olur hakkmzda hayırlısı olsn🙏🏻 eğer olmazsa bence adet olursnz
tatlibebegim_ Mcz-01 inşallah pozitif sonuçlar alırız ya 12. Gün tekrar erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum bu sefer olur umarım🙏🏻