Madamerose Zeynepli12345 hayır ben ilk gebeligimi öğrendiğim de sağ taraftaydi haftalar sonra cinsiyeti kız çıktı
Eymeninannesi1808 Zeynepli12345 bende sol da hissediyorum inşallah kız olur çok şükür 1 erkek evladım var Ama önceligim saglıklı hayırlı olması🤲
Zeynepli12345 KLORAKHANIM Bende sizin gibi düşünüyordum görümcemin doktoru bebeği ne tarafta hissediyorsun diye sormuş ona göre cinsiyet tahmini yapmış bunu duyunca çok şaşırmıştım
Sibel_gedik Zeynepli12345 iki oğlumda soldaydı biri düşük oldu gerçi ama , eğer böyle birşey doğruluğu olsaydı doktorlar haftaya bakmadan soldaysa kız sağdaysa erkek derlerdi daha garanti olurdu🙂
Myasminn Zeynepli12345 ilk hamileliğimde sağ tarafta hissediyordum bebeğimi oğlum oldu. Şimdi solda hissediyorum ama henüz cinsiyeti belli değil ☺️
Serpilinumudu Zeynepli12345 kızım soldaydı oğlum sağda ama oğlumu da ilk solda hissettim şimdi hep sağda
NUR-01 Zeynepli12345 ilk tekmesini sağda hissetmiştim 17. Haftamda. Hala daha minik ayaklarıyla vurduğu tekmeleri sağ tarafimda hissediyorum 37+5😂
Betii00 Zeynepli12345 alakası yok ..yok şunu aşerersen kız,yok soldaysa kız,yok çok miden bulanırsa kız …bütün bu uydurmaların kız için söylenen herşeyi yaşadım sonuç erkek 😁sadece çin takvimine inanıyorum ne diyorsa doğru çıkıyor
Gizemmiray35 Zeynepli12345 bende öyle düşünüyordum hep iki kızımı hep solda hissettim üçüncüye hamileyim bu da hep sağdaydı dedim kesin erkek ama bu da kız ☺️
Papatyaa_severrr000 Zeynepli12345 benim ilk gebeliğimde sağdaydı kız oldu, şimdi solda bilmiyorum cinsiyeti