Enno Bugün itibari ile 36 haftaya girdim doktor uçağa binmem için rapor vermedi 35 i gectıgım için ama biz gurbetteyiz hiç kimsem yok gelecek kimsem yok o yüzden memlekete gitmek zorundayım. En yakın 29 hazırana bulabıldım gelişim olarak geriden geliyorum karnımda çok küçük sorarlarsa 24 haftalıgım falan diycem. Sizce sorun olurmu 37 haftalıkken darma dumanım
leila1 Enno herhangi birşey olduğunda sigorta kesinlikle karşılamıyor uçak firması belge göstermediğinizi belirtebilir
heg33 Enno Uçakta 1 saatin içinde doğmaz zaten bebek sanmıyorum 😁 Bişiy olacağını düşünmüyorum ben olsam bende giderdim
Med123- Enno yasal olarak da 36 .hafta itibariyle yasak canım bence riske atma erken doğuma neden olabilir
ST55 Gurbet de Zor bende gurbetteyim kimse gelemeyecek bende gitmeyeceğim Allah kolaylık verir inşaallah, sizde büyük cesaret gösteriyorsunuz 37. Hafta da uçak yolculuğu Allah kolaylık versin sıkıntı olmaz inş ben olsam risk almazdım keşke daha erkenden gitseydiniz
Enno ST55 ben doktora yazdım gel bakarız dedi gittim rapor için 35 e girmişsin veremem dedi yıkıldım resmen
ZeynepYldrmSaylak Ben de 34 haftalık raporla yolculuk yaptım, raporu görmek istiyorlar hem biletleme esnasında hem uçakta. Eğer imkanınız varsa dayanabilirim derseniz uçakla riske girmeyin otobüsle çift koltuk alıp rahat gidin
Enno ZeynepYldrmSaylak 24 saat yol beni zorlar diye gitmedim ben şuan 34 hafta olarak görüyorum yani geriden geliyoruz doktorumda suyu kanı iyi erken doğum riskinde yok diyince azda olsa içim rahatladı
Melekecre Bebeğinizden dahami önemli gitmeniz? Ya birşey olursa? Başka bir yolla gitmennizi tavsiyesi ederim,başka yolla gidemem derseniz,ben olsam bebeğimi düşünür gitmem…birde mecburum yazmışmişsiniz neden neye mecbursunuz
Enno Melekecre ne bu hesap sormalar moral bozmalar☺️tek başımıza gurbette olsaydınız ancak o zaman anlardınız bebeğimi riske atcak olsam gitmem tabiki hiç kimse anne kadar evladını düşünmez 🙏
Melekecre Enno iyide ozmN mecburum diye yazmasaydin ,çok uzak olmasam da bende kızımı tek bakip büyüttüm,riskiniz varmiş,riske atacak olsam gitmem yazmışsiniz,morelnizi bozmak değilde merk ettim,nyse siz daha iyi bilirsiniz
Mervesoydas Enno erken dogum riskini tetikliyor basinc farkindan dolayi bende gurbette tekim 34 haftaligim bebegimi dusundugum icin gitmeyecegim
ST55 Enno hayırlısı olsun canım sağ Salim git insaallah, benim görümcem abdye uçtu son ayındaydı karnı küçüktü bol giyindi gizleyerek bindi yani bir sıkıntısı olmadı ama işte 14 saat uçuş cesaret ister
guzelanne01_ Enno canım kararını olumlu olumsuz etkilemek istemem Ama maraş depremzedeyim doğumuna son gün kalan gebeler bile ucakla gittiler genelde ilk depremzedeler antalya alanyaya gitti sonra diğer illerden yer açıldı Doktorların hepsi izin verdi Şükür bişeyde olmadı yakınlarımda gitti arkadaşlarımda Demekki gidiliyormuş
Enno guzelanne01_ vallahi içimi rahatlattınız rabbim yardım etsin ben tevekkül edip yola çıkacağım inşallah rabbim saklar ikimizide
Enno ST55 benimde karnım küçük onada güveniyorum ve geriden gelmesi vs erken doğum riskimin olmaması beni rahatlatıyor 2 saatde inşallah bi sorun olmaz☺️🙏