femme Sevval0308 ben iyiyim dikislerim az az ağrıyor ama bebeğim ne emiyor nede biberon tutuyor. Bende şeker vardır. O yüzden kan şekeri düşüyor. Napicam hiç bilmiyorum
Bet1 femme gözün aydın oncekikle kuzum sağlıkla büyüsün inşallah 🤲🏻🤍 siringayla verin sagdigini ya da ne veriyorsanız ama 45 dk da bir verin önce emzir sonra ver o yavaş yavaş emmeye baslar daha çok normal benim 34+0 da oğlum da o şekildeydi 3 4 güne toparlayıp emmeye başladı merak etme
femme Feyzaclk suan için girmedi ama hersey olabilir ili 24 saati önemli dediler bakalim daha yeni 11 saat devirdik şekeri sinir da çıkıyor düzelmesi gerekiyor
femme Feyzaclk bide yanlış yazmışım 35+4 de doğdu oğlum 💙 daha küçük keşke 36 yi gorseydik ama gelmek istedi herhalde suyum geldi wcilmam 5 cm olmustu doğuma alindim
Bet1 femme birde tavsiyem senden başka kimse vermesin bir tek sen ver sagdigini da mamayı da biberonla ya da neyle verirsen başkasından değil senden beslenecegini bilsin meme kokusunu alsın.
Gizem1812 femme gozunuz aydinnn. Saglikla buyutun bebeginizi. Herseyi halledersiniz insallah hizlica evinize donersiniz ❤️
Surprizbebek1 femme Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin, tüm sıkıntıları gidersin inşallah. Çok geçmiş olsun 🐣 kaç gr doğdu acaba? Ben de 35+2′deyim, sancılarım oluyor
Aynalgl femme solunumda sıkıntı yoksa çok şükür korkmayın sütten kaynaklı doyamadığınran kan şekeri duzelmiyodur stres yapmayın pompalar açar inşallah gelir
Aynalgl femme öncesinde ağrınız oldu mu belirtileriniz nelerdi birden mi geldi suyunuz hayırlı uğurlu olsun bu arada
femme Aynalgl suyum bi gun önce den gelmeye başladı gece sancilarilari çektim dogumhaneye indiğimde 5 cm olmuştu acilmam suni verdiler sonrasında bi ayağa kalktım asıl o zaman tam olarak suyum patladı açıklığa baktılar bebek gelmisti hemen doğum odasına girdim orda doğdu çok şükür