Ozoooo femme alırlar o zaman arkadaşım da suyu geldi iki gün iğneyi beklediler aldılar kilosu da iyiydi küvöze girmedi
Bet1 femme şu geldiği için antibiyotik tedavisi başladılar enfenksiyon olusmasin diye. Normal doğum istiyorsan inşallah acilman devam eder istemiyorsan zaten 2 3 güne sezeryana alırlar kuzu bebeğin kalp atışına da bağlı her şey
Elif-kurt25 femme rabbim şifanı versin kuzum benimde suyum fazlada sızıntı şeklinde çamaşırıma geliyo sürekli ama su iki gündür fazlalaşmaya başladı o yüzden sordum
Bet1 Deletedmom_116 kız sen doğurdun benim de sancılar çıktı dün çok fena yatisim yapıldı hastanedeyim. Ama doğmasın diye serum takip duruyorlar sancılar da geçmiyor
Bet1 Deletedmom_116 bekliyorum işte kuzum daha devam ediyor sancılar bugün de durursa yarın belli olacak
Deletedmom_116 Bet1 Kiz bende bu sancıların üçte biri çıkmadı 😬senin çok çıkmış ben Dogurmadan yarım saat önce bile yoktu nst de çıkan 🤣ama benim vardi
Bet1 femme ben çok fazla hissetmiyorum yatarken özellikle ayakta hissediyorum. Hem bebek te çok toplanıyor. Senin kaç çıkıyor sancılar
femme Ozoooo sancim var açılma yok şuan gelse de artık doğum olucak herhalde suyu kesecek bisi yokmuş:/
femme Bet1 bebek toplanınca 100 e cikiyor düşüyor sonra ama ben hissediyorum belimde ağrıyor. Dun sabah 3 kez 60 a çıktı sonra oglen 100 Leke bi kere çıktı. Dun hissetmedim ama bugun hissediyorum. Belden vuruyor adet gibi bisi