Merhaba arkadaşlar doğurdum diye yazmıştım buraya bugün 5. Günüm daha iyiyim toplarlandim anca yazabliyorum 40 . Haftama geldiğim için bı an hiç dogurmucam sanmıştım çünkü ilk oğlum 39 da suyunla gelmişti…ben özel takipliydim ama sakurada doğum düşünüyordum öyle de oldu 14 hazirsn günü tam 40 haftalık olmuştum sancım hiç yoktu akşam 10 gibi tuvalete gttim çişimi yaptm kalktm suyum sızmaya başladı azar azar geldi hemen hazırlandık gttk hastaneye baktılar açılma yok şu geldi yatis dediler işlemleri yaptılar doğumhane alıyoruz dediler doğumhane dedikleri yer tek kişilik oda size ait oluyor yatak falan normal ama doğumda hemen çatal yaptılar ve o odada doğurdum yani herkes kendi odasında doğuruyor hastanede ve hemen refakatçin geleblir dedi annem geldi odaya yerleştik saat oldu gece 1 zaten kendi sancilarim gelmeye başladı 4 cm anca oldu sonra saat4 gbi suni sani taktılar destek için mecbur takıyoruz acilmanin hızlanması için dediler zaten 10 dakka geçmedi sağlam sanclar gelmeye başladı 5 tane sağlam sancı geldi bagrdim hepsinde ve dua ettim bı yandan ve saat 5:20 de direk ıkınma geldi anneme dedim anne nolur haber ver çabuk ama o ıkınma öyle böyle gelmedi belden aşağım kıvranarak ikindim resmenn çığlıklarıma odaya 8 kişiye yakın dotkor hemşire geldi elini attı kafa gelmis dedi yatağı çatal yaptılar bebek için makina gbi şeyler geldi nolur nolmaz diye herlde sonra ikinman gelince ikin dediler bnde.oyle yaptm zaten kafayı hissediyordum 3 ikinmada geldi hemen çıkardılar yanımda giydirdiler muayenesi için hemen doktor ordaydi 3280 gram dogdu oğluşum yanıma koydular sonra bebeğin eşinin çıkması benim dikisilerim bir buçuk saat sürdü son ikinmayi yapamadıgm için yirtilmam oldu dikisim baya var makata kadar ama geçicek.. doğumdan sonra başka odaya aldılar bizi öğlen gibi iki kişilikti orda bir gece kaldım 24 saat tutuyorlar sonra taburcu olduk ben hiçters bı doktorlar karşılasmadim özelde gibi doğum yaptm bu kadar memnun kalicagimi beklemiyordum hatta hep sakurada doğum yapanları araştıryordum… Allahm hepinizin bebeklerini kucaklarına sağ salim almayı kavuşmayı nasip etsin.. 🤲