siyahmavi 41+1 de doktora gitmiştim. Nst de sancı çıkmayınca doktor yarın gel yatışını yapalım fitille doğumu başlatalım dedi. Fitille başlatırsa ssvd şansım çok düşüktü. O yüzden doktordan çıkar çıkmaz avmye gittim gezdim yürüdüm. Sonra eve geldim temizlik yaptım yemek yaptım. Gece 12 gibi yatmaya gittim ama hafif sancı vardı uyuyamadım. 1 gibi sancımı biraz hissetmeye başladım ve dakika tuttum. Baktım sancılarım düzenli saat 2 de ebeyi aradım hemen gel dedi. 2:30 da hastanedeydik ebe kontrol etti 4 cm açıklık var dedi. Ama bebek sırt üstüydü ya sağa ya sola çevirmemiz lazım dedi. Sancım her geldiğinde secde hareketi yapıp popomu salladım bebek pozisyon değiştirsin diye. Sonra eve duşa soktu saat 4te. Ben sancım her geldiğinde Squat yaptım bu yüzden sanırım şiddetli sancı hissetmedim. Saat 6 olunca ebe suyunu patlatalım artık dedi. Suyumu patlatınca her sancıda ıkınma isteği geldi bana ama yine şiddetli değildi sancım. Hiç bağırmadım bile ebe de hissetmiyor musun dedi hissetmiyorum dedim. Saat 6:20 de ebe elini soktu ve bebeği kanaldan atlatmam lazım dedi. Ebe elini sokunca benim sancılarım şiddetlendi. Hemen doğumhanaye gittik saat 6 buçukta. 6:40da çocuğumu kucağıma almıştım.