Kızlar öncelikle uzun yazacağım kusura bakmayın ben pcosluyum tup bebek ile hamile kaldım tam yedi haftalık dusuk yaptım ve gebelik sonucumu ilk evde idrar testi ile anladım ben yaklaşık olarak 2 3 senedir ilaçsız adet göremedim heray duphaston ile adet olurum ilaç bitiminden maksimum 4 gün sonra bu arada son adet tarihim 12 nisan mayıs ayında eşim rahatsızlandıgi için kullanmadım bu ay kullandım fakat 7 haziranda bitti ilaç ve henüz ben adet olamadım fakat bu ilacı kullanınca kasiklarimda agri hep olur bu ay hem adet göremedim hemde rahimde batmalar oluyor bu ilacı kullanirkende ve bitimindede birlikte olduk eşimle bu batmalar tup bebekte bebegim tutunurkende olmuştu bu şekil ağrılar şimdi asıl soruma gelmek istiyorum ben evde gebelik testi yaptım ve negatif çıktı kac yıl öncesine kadar gittim bu konuyla yazılanlara hep ya adet söktürür yasa bebeğin tutulmasına yardımcı olur yazıyor yaklaşık.2 aydır adet görmedim idrar testi negatif fakat hep 4 gün içinde adet olurdum 11 gün geçti hala adet olmadım akıntıda bile adet olacağıma dair bir gösterge yok o yüzden gerçekten sizin tavsiyelerinize ihtiyacım var pazartesi doktoruma randevu aldım ama bekleyemeyecegim bu konuda byle durum yaşayıp hamile.kalan oldumu eğer hamile kalmadıysa adet olamamamin sebebi ne olabilir lütfen yardımınıza ihtiyacım var kilom.var bide boy 164cm kilo 86 bu arada nisan aletimin 5. Gününde femera kullandım.5 gün sabah akşam