Nurdan11_ Lavanta46 rapor aldıktan sonra prim ödemesi yapılmaz. Rapor bitikten sonra olur. Devam ederseniz. Etmezseniz yeniden rapor alabilir ve ya ücretli izniniz varsa kullanabilirsiniz ☺️
ilaydakaraali Feyzaclk 32. Haftanızda doktorunuzdan rapor alıp muhasabeye vereceksiniz oda sizin girişinizi uapacak. Doğum sonrasıda canlı doğum yaptığınıza dair belgeyi yine bildiriyorsunuz ve paranız yatıyor.Alabiliyorsunuz onu eşiniz muhasebecisiyle görüşsün.
Aydanur06 Gayekaragoz sgk ile gorustugumde keyfi calismayip sigorta yatiranlara artik verilmeyecek dogum parasi dediler ne kadar dogru bilmiyorum
Gayekaragoz Aydanur06 bende görüştüm kendim yatırırsam( isteğe bağlı) alamıyorum ama bir yerde çalışıyor görünürsem alabiliyorum
Aydanur06 Gayekaragoz aynen oyle diyolar eger tanidiginiz varsa gosterebilecek sizin icin daha iyi tabiki
Secil2818 Nurdan11_ merhabalar e devletten 32 haftalık izin raporunun işlendiğini nerden görebilirim bilginiz var mı acaba
Nurdan11_ Secil2818 işlendiğini muhasebeye sorarak öğrenebilirsiniz. Bir yerden görüleceğini zannetmiyorum. Varsa da ben bilmiyorum canım☺️