Tugba-3450 33+1 ama ben son 2 3 aydir uyuyamiyorum geceleri belirli saatler de uyanıyorum mesela 2 de sabaha kadar ayaktayım. Günes doğduktan sonra uyuyorum 2 3 saat o kadar. Bugün mesela 2 de uyudum 3. De kLktim sabah kadar uyku yok varmı böyle olan çok yoruldum gibi 😥
Damla Tugba-3450 38+1 iz ve haftalardır aynı durumdayım hep parça parça uykular sanırım uykusuzluğa alıştırıyorlar bizi 😌
Adyokisimsiz Tugba-3450 33 haftalık hamileyim sabah namazına kalktım ve şuan karnında hickiriyor uyuyamıyorum 🥴🥴
Yaprak46 Tugba-3450 tamamen beni tarif etmiş gibisiniz aynı haftadayz gerçekten deliksiz uyuyanlarda gözüm kalıyor artik🤧
A_H 9 haftalığız sabah 7-8 de uyuyup akşam 3-4 de uyanıyorum. O kadar kötü durum ki yoluna da koyamıyorum düzeni, imkansız gibi bir şey sabah ışığından önce uyuyabilmek… bende çok yoruldum😔
Azr 34+3 olduk Ne zaman yatsam kasığıma kaburgama tekmelerle 5 dk sonra tekrar kalkıp oturuyorum. Sabah 5-6 larda ancak uyuyabiliyorum. 22 aylık kızım var üstelik.Gün içinde uyukluyorum sersem gibi kalkıyorum. Çok zor ya herkese kolaylıklar diliyorum.
Damla Tugba-3450 bende öyle hemde uykuyu çok seven bir insan olarak 🥲 bundan sonraki hayatımız böyle geçecek galiba 🤗
shsnm_yrn 29+5ten merhabaaa 🥰 malesef aynı durumu yaşıyoruz 29.hafta itibari le geceleri sürekli uyanmaya başladım 🤦♀️
Elif-kurt25 Adyokisimsiz aha bu ben valla 35. Haftam bitecek vurmasına hıçkırığına uyandırdı artı ateş basması cabası
Emine142807 39+3 mide yanması bacak içi acısı rahat yatamamak dönememek on defa uyanmak ne zormuş yarabbim 🥹