uzunlardananne Kızlar 18. Haftamdayim ve şu aralar acayip gazım oluyor normalmi. Ve hala bebegin hareketlerini hissedemiyorum :(
Ask-bebegim uzunlardananne 17 haftadayim doktor daha hissetmemen normal 20. Haftadan sonra çok hafif hissedersin dedim yediğin şeyler.gaz yapmış olabilir
Edagngr uzunlardananne 20.-21 haftada hissediliyor demişti benimde doktorum ben 19 gibi falan gissstmiştim ama emin olamamışım ilk hamileliğim hareketleri minnnacık oluyordu bağırsaklarım haraket ediyor sanıyodum 😅
Busakturk Bende 18 haftamdayım bu zaman kadsr hiç göbeğim yoktu 3 günde felan biraz cıktı resmen ve hiç ağrım felan olmazdı hafif ağrı karnıma sertlikler oluyor normal mi yani bundn önce hamile gibi değildim sanki yeni hamileyim
uzunlardananne Busakturk evet benimde oyle 17. Haftama kadar hamileligimde hic bir problem kusma bile yoktu. 17 ye girdim biraz lekelenmem oldu sonra kasılmalarım oldu doktor ful yatış verdi evde hiç bir şey yapamiyorum. 17-20 arasindaki haftalar donlenmeyi seven haftalarmis siz siz olun kendinizi yormayin hic bisey bebekten onemli degil