Elif-d-s Kızlar bu benim ilk hamileliğim yarın 8/10 saatlik yola gidicem inşallah. Yolda rahat olabilmek için neler giymeliyim?Kısa şort mu, tayt mı ne giymek daha konforlu olur lütfen fikir verin🥺💕
Damla Elif-d-s kaç haftalıksınız? Muhtemelen sürekli oturur halde olacaksınız karnınızı sıkmayacak bişey olsun mutlaka hamile taytı rahat olabilir 2 saatte bir durup yürümeyi ihmal etmeyin
Ask-bebegim Elif-d-s hamile taytı aldım okadar rahat ettim ki sıkmıyor istediğin gibi ayarliyabiliyorsun trendyoldan çok memnun kalınca 2 tane daha sipariş verdim samnirim hamilelik boyu kullanırım yolculuğa cikagiz bizde 13 saatlik onu giymeyi düşünüyorum
Elif-d-s Damla 28 haftalığım şuan,kan akışı için dediğiniz gibi dr umda sık mola ve yürüyüş önerdi.🌸başka neler yapabilirim rahat geçmesi adına beli desteklemek için hamile yastığımı yanıma alıcam mesela
Damla Elif-d-s yastık iyi olur imkan olduğunca da arka koltuğa ayaklarınızı uzatın havaya kaldırabilirseniz arada kaldırın ki kan toplanmasin bacaklara ödem olabilir
Z-ynp48 Elif-d-s bence elbise en rahatı karnını sıkmaz hem , tayt falan sıcakta zorlar gibime gelir. Bir de zaten hamilelikte sık tuvalete çıkma durumu da oluyor sanki elbiseyle daha rahat edersin 🌸
rabiaozcans Elif-d-s aklı olan tayt giymez sakında öyle bir hata yapmayın bence. kan akışının rahat sağlanabilmesi gerek. ben hamile olmadığım zamanda bile uzun yolculukta tayt giydim aşırı darlandım heryerim şişti:)