Yasmnnn Kızlaaar gece rüyamda erkek bebeğim oluyordu kucağımda seviyordum öpüp kokluyordum :) rüyasında cinsiyeti görüpte gerçekte cıkan varmı? 🤗😍😍
Annesininbalbocugu Yasmnnn Ben bebeğimiz olmadan hep kız bebek görüyordum sonra en son hamile olduğumu öğrenmeden iki gün önce bı erkek bebeğini sevdim öptüm kokladim benim bebeğim mis yani erkek bebekti 🤗 Şimdi 34+3 oldum inşallah oğluşumuz olcak 🤗❤️🙈
Slnmlh Yasmnnn daha adetime 6gün kala test yaptım hamileydim. Ondan öncede o ay hissttim hep ve hep erkek dedim. Rüyamda da erkek bebek gördüm hep cinsiyeti öğrenene kadar. 38.haftamız bugün oğlumla😍 4gün sonra kavuşuyoruz
ElifAbr Yasmnnn ben🙂 hamile kalmadan önce birkaç kez erkek bebek gördüm rüyamda kucağımda taşıyordum. Erkek bebeğim olcak 28 haftalığım 🎈
Deletedmom6666 Yasmnnn kızlar ya bilen varsa benimkini de yorumlasın normalde hiç yapmadığım bişey rüyamda paraşütle atladım yere düzgün bir iniş yaptım ama nasıl mutluyum ☺️ Sonra eşimle bambaşka eve gidiyoruz bizim ev diye eşim beni pencere kenarına çağırıyor bak diyor bi uçak bizim eve yaklaşıyor ama çarpacak nerdeyse son anda yukarı doğru çıkıyor uçak ve yanıyor 🙄 annem de diyor ki öyle şeyler gösterme ona hamime korkar 🙄🙄
Melekmems Yasmnnn Bende rüyamda erkek bebek doğurduğumu görmüştüm ,bebeğimin cinsiyeti erkek rüyam doğru çıktı 🤰😍
CansuCaTurkmen Hamile kalmadan 2 ay önce kadar rüyamda ikiz erkek bebek emzirirken görmüştüm kendmi daha sonrasında hamile olduğumu öğrendim şuan oğlumu bekliyorum kısmetse 🥰
Esra_annee Bende afedersiniz birliktelikten sonra banyo yapıp uyumuştum sabah uyandım eşime dedim ki ben hamile kaldım ise bu gece kalmışımdır diye. Rüyamda rahmetlik babaannem belime bir ip bağlıyor ipi ben belimden çıkartmaya çalışıyorum bir türlü çıkmıyor ipin bir ucu dışarda bir ucu içerde zorluyorum diğer uç çıkmıyor resmen derinin altında babaanneme diyorum ki bu ne, neden bağladın bana oda bu senin kızım kalsın sende çıkartma diyor sonra uyandım ikizdi bebeklerim bitanesi düştü diğeri çok şükür duruyor ama zor bir hamilelik geçiriyorum sürekli yatıyorum iki hafta hastahane de yattım sadece lavoboya kalkıyorum hemen ağrım ve kanamam oluyor 😔dua buyurun nolur🙏🏻