Esra_5555 İkinci gebeliğim 19+1 deyim özel Gültepe Avicennaya gidiyorum ancak muayene ücretleri beni bir tık aşıyor önerisi olan var mı ?☺️
Amineazra Esra_5555 bende Bağcılar şafak hastanesi Sema Yılmaz hanıma gidiyorum 365 tl doktorumdan çok memnunum
Gamzekand Esra_5555 Beylikdüzü medilife hastanesine gidiyorum Bedia Zeynep hanım bizim anlaşmalı olduğu için 280 ₺ ama normal ücretin de çok fark edeceğini sanmam
yaseminaltintas Esra_5555 Biz gecen gun sorduk muhasebeye sorun dedi ciktik muhasebeye normal dogum 6750 sezeryan 8 bin istege bagli sezeryan 12 bin doktor mesai saatleri disinda gelirse ekstra 3 bin lira istiyolar
eftelyaa1603 ozge_3481 memnun musunuz acaba bende oraya gitmeyi düşünüyorum muayene ücretide uygun gibi
ozge_3481 eftelyaa1603 geçen ay ilk kez gittim gayet memnun kaldım. Tüm sorularınızı cevaplıyor. Ultrasonla detaylı bakıyor bebeğe. Bence güzel ilgiliydi.
Ahmetinnannesi Amineazra çok iyi bı doktor diyolar ama doğum fiyatları çok yüksek bı kere gittim bı daha gitmedim malesef
Amineazra Ahmetinnannesi evet maalesef fiyat yüksek 9 bin şuan ama zam gelecek. Fakat çok iyi bir doktor çok şükür iyi ki tanımışım
Esra_5555 Gamzekand ben iki yıl önce ilk çocuğumu koç üniversitesinde doğurdum herkes 500 verirken ben 150 veriyordum doğumu da 5 e yaptım ama bayan doktordan ağzım yandı ne yazıkki