Mrv2112 Kızlar haftalardır yüzünü göstermıyor ogluşum sırtı dönük duruyor bu hep böyle mı devam edecek ya 😢😢
Zehra_25x Mrv2112 32. Haftamda gittim en son suan 34 haftaligiz ve haftaya persembe randevumuz var ins busefer gosterir son gidisimide yine gostermedi catlatacak bizi babasi daha cok merak ediyo 😂
Youngplanner Mrv2112 hazır limonata veya taze sıkılmış portakal suyu içip girin ultrasona bende 3 aydır görmüyodum sonunda gördüm limonata sağolsun 🤣🤣
ZhreV Youngplanner ay arefe tekrar gidicem bol bol icerim limonata hastasiyim ben genelde tatlı falan yiyince iyi geldini biliyordum ilk defa duydum limonata
Busra__06 Mrv2112 ay benim ikizlerimde öyleydi geçen sancı için kontrole gittiğimizde şans eseri gösterdi mutluluktan ağladık resmen😂
Gizemmiray35 Mrv2112 bende 30 haftalığım canım daha dün kontrolümüz vardı doktor dedi resim verecektim ama yüzünü göstermiyor geçen ayda öyleydi detaylıda gördüm bir şükür orda bile hep eliyle kapatıyordu
ZhreV Bende 25 haftaliğım en son dün gittik elleri yüzüne kapalı oda yetmiyo gibi ayaklarınida yüzüne getirmeye uğraştı durdu doktor epey güldü🥹🥹🥹 oğlum olucak nazlı çocuğum benim neyse ki tek değilmişim 🥰🥰
Nerfemm Mrv2112 aynı benimkide hiç yüzünü göremedim 12 haftalikken gormustum ondada bisey belli degil. Hep sırtı dönük diye resim alamiyoruz