MoonLighty Nur_50 ya ben öyle internette yazan herşeye inanmam. Kaynağı belli değil. Sen ben gibi kişiler de yazıyor çünkü. Zaten sizin attığınız sayfada iyi huylu tümör şu demek diye yazıyor. Yukarıda bir arkadaşta demiş. Yani genel olarak iyi huylu demek olduğu için sıfat olarak kullanılmıştır. Tıpta yeri olduğunu düşünmüyorum :)
MoonLighty Nur_50 ayrıca internette de baktım hiç göremedim hep Arapça kökenli olduğu ve dediğim anlamı taşıdığı çıkıyor :)
MoonLighty Nur_50 öyle niye aratıyorsunuz ki selimin anlamı yazın 😂 ona bakarsanız selim nakliye yazın o çıkar karşınıza 😂
esraEb cancik o yüzden yanında çağrı ismi de var zaten. Araştırdım Muhammed’in yanında güzel bir isim olursa konulabilir dendi. Biz de Muhammed Çağrı ya karar verdik. Bu benim kendi tercihim. Soran arkadaşa bu yüzden sadece Çağrı ismini önerdim.
Esoo7 Bizim daha cinsiyet belli değil ama erkek olursa Göktuğ kız olursa Ada , kumsal, güneş bunları düşünüyoruz
Annehissi2510 Tazebianne 35 haftalik hamileyim ikinci cocuguma hamileyim ilk oglum eymen ali ismi severek koyduk bu ismi esim saolsun buldu , bende bu bebegimde nahil koymayi dusunuyorum Rabbim kismet ederse tabiki🤲🏻🌿
FlkNaz Annehissi2510 bence çok değişik bi isim ve kulağa da pek hoş gelmiyor bu çocuğunuza haksızlık yapmayın ve farklı bi isim düşünün ❤️
Annehissi2510 Tazebianne Kurani okurken gormustum Nahl suresi diye biraz arastirdim nahil veya nahel diye koyabiliyormus insan arap kokeninden geliyormus galiba hurma agaci demek yanilmiyorsam😊