Mom__041 Kızlaar ilk öğrendiğinizde gebeliği hcg değerleriniz kaçtı 🥰 ben yeni öğrendim adetim geçmeden 5 gün önceden 377 çıktı normal mi
AleynaResul Mom__041 kişiye göre değişiyor herkesin dediğine inanma :) ben adetime 3 gün kala öğrendim 1340 tı
ilknurakinci 231 ile öğrendim , kart testte ikinci cizgim çok silik çıktı, benim adetim çok düzenlidir adetim 1 gün geçmeden öğrendim , erken öğrenince de zaman geçmiyor kalp atışı için gün sayıyorum ☺️
elanur5421- Mom__041 hcg değerim 1800 ken öğrendim doktor 5 haftalık hamilesin deyince şaşırmıştım 1 gün regl gecikmesiyle test yaptım pozitif sonra gidip kan verdim
YigitPoyrazMomm Mom__041 benim regl gecikti hiç takmadım bi test yaptm çift çizgi gördüm o gün kan verdim 5643 cıktı keseyi da sabahına doktora gittik gördüm
Kelebek-001 Mom__041 Ben o kadar erken öğrendim ki ☺️ Böbrek taşı için üroloji doktoruna gitmiştim oda tomografi öncesi bakalım demişti 10.57 çıkmıştı değer ☺️
Asiyefdnn Mom__041 ben 69 la öğrendim , 2 günde bir kan verdim 4 kere düzenli artış gördüm , şu an 11+3 çok şükür her şey yolunda 🌸
GlUysal Mom__041 benım 10.000 di ama şöle bişi var 10.000 6 haftalık demek ama hcg degerı 12 haftadan sonra düşüşe geçiyor be ben 16 haftalık hamıleymısım düşüşe geçmiş seklı 10.000 miş 🤦🏻♀️
Aylanursu Mom__041 1694 ile öğrenmiştim 2 gün sonra keseyide görmüştüm şükür şimdi 18+4 haftalık olduk oğluşumla 🦁
Mom__041 Bende yarın gidicem ilk doktorum pazartesi gel dedi inşallah kese görünür herşey yolundadır ikinci gebelik sanki ilk gibi aradan cok geçti 9 yaşında oğlum var 🥰
Mom__041 Normalde adetim dün geçti gecen hafta leke görünce şüphelendim hiç olmaz herşeyim düzenlidir şükürler olsun öyle leke görünce test yaptın çıktı daha çok yeni yani