yaseminaltintas anonimm1907 Evinizde klozet varsa ayak altina bisey koyup bacaklarinizi yukseltin ben de intte okudum ayagimin altina cop kovasini koyuyorum daha rahat oluyo bir de ikinmayin sakin
ezgermshn anonimm1907 30 haftalığım benim de 1 aydır var en sonuncuda artık ağlayarak acile gitmeye kadar geldim hemoridim bi yandan… Bu kadinin yöntemle denedim su gibi kendi yolunu buldu 😄 mutlaka deneyin.
Aysenur222 anonimm1907 nasıl yaramıyor ya süt iç kayısı ye en iyi süt karpuz ye meyve cok tüket salatalık ye demekki bunları tüketmiton kabızsınn ben hiç olmadkm çünkü lif besinş yüksek tükettinmi bagırsaklar calışıyor
ilknurakinci Kefir ve chia dene canım, sabah aç karna 1 bardak kefirin içine 1 kaşık chia tohumu iç öğlen türk kahvesinin yanına 5-6 kayısı ye ve bol su iç , akşamları da kiraz sapı çayı içebilirsin arada bir
Ssevilayyy anonimm1907 yaş kayısı ve erik çok iyi geliyor haşlanmış mısır da olabilir valla yetmediğim meyve kalmadi benim
Ozge111 anonimm1907 sabah yataktan kalkınca 1 bardak suya birkaç damla limon sıkıp için bide gece yatarken ve sabah aç karnına kefir tüketin
Gulsenn55 anonimm1907 bende aç karnına kuru incir çok işe yaradı. Her gün 1 tane kuru incir ye sabah aynı gün bile etki ediyor
Yazmelegi_ anonimm1907 vallahi ben onu yiyince bağırsaklar halay çekiyor resmen ahahaha bide çorbaya Kimyon katıp yiyin deneyin